TV

Wij Nederlanders zijn echte tv-kijkers. We hebben allemaal wel eens een avondje uit afgezegd omdat je favoriete programma op tv was! Soms zitten we letterlijk aan onze tv gekluisterd. Dat komt doordat we in Nederland een rijke geschiedenis hebben wat betreft entertainment op tv. Een aantal van de bekendste tv-programma’s ter wereld, zoals Big Brother en The Voice zijn immers bedacht door een Nederlander! Ook andere programma’s als Expeditie Robinson, Boer Zoekt Vrouw en Veronica Vandaag scoren ontzettend hoge kijkcijfers. De reden dat tv nog steeds razend populair is, ondanks de dominantie van online entertainment, is dat tv en internet zo goed samengaan. Als je klaar bent met het kijken van een nieuwe aflevering van bijvoorbeeld Wie Is De Mol, gaan we massaal online om na te praten over wat we allemaal gezien hebben. Op die manier blijven tv-programma’s de hele week door actueel!

Nieuws over TV

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Floor Jansen laat Formule 1 fans sidderen bij Grand Prix Zandvoort

Ze is helemaal geen fan van de Formule 1, maar toch gaat opvallende verschijning Floor Jansen de trots van Nederland verdedigen tijdens de Grand Prix van Zandvoort. Als dat maar goed gaat!

Video: Roxeanne Hazes is verantwoordelijk voor eerste huilbui bij Beste Zangers

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers staat weer voor de deur. De show zorgt vaak voor oncontroleerbare emoties en bij Roxeanne Hazes is het meteen de eerste aflevering raak!

Foto: Jeroen Rietbergen ging ook vreemd met deze bekende vrouw tijdens The Voice

Hoewel veel vrouwen rondom The Voice of Holland Jeroen Rietbergen liever vermeden, blijkt nu dat één van de vrouwelijke coaches juist het tegenovergestelde deed, en uiteindelijk bij hem in bed belandde!

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Video: Stomdronken Rick Brandsteder maakt vliegveld onveilig

Na de beest te hebben uitgehangen tijdens de opnames van Expeditie Robinson, is de presentator duidelijk nog niet klaar met feesten...

Foto: Boerin Annemiek Koekoek bedreigd na boerenprotest

Voor- en tegenstanders van de boeren hebben nog nooit zo fel tegenover elkaar gestaan. Moet Annemiek Koekoek vrezen voor haar veiligheid na uitspraken op televisie?

Populaire TV