TV

Wij Nederlanders zijn echte tv-kijkers. We hebben allemaal wel eens een avondje uit afgezegd omdat je favoriete programma op tv was! Soms zitten we letterlijk aan onze tv gekluisterd. Dat komt doordat we in Nederland een rijke geschiedenis hebben wat betreft entertainment op tv. Een aantal van de bekendste tv-programma’s ter wereld, zoals Big Brother en The Voice zijn immers bedacht door een Nederlander! Ook andere programma’s als Expeditie Robinson, Boer Zoekt Vrouw en Veronica Vandaag scoren ontzettend hoge kijkcijfers. De reden dat tv nog steeds razend populair is, ondanks de dominantie van online entertainment, is dat tv en internet zo goed samengaan. Als je klaar bent met het kijken van een nieuwe aflevering van bijvoorbeeld Wie Is De Mol, gaan we massaal online om na te praten over wat we allemaal gezien hebben. Op die manier blijven tv-programma’s de hele week door actueel!

Nieuws over TV

Foto: Helene Hendriks wordt volledig verkeerd begrepen na optreden VI Vandaag

Hélène Hendriks heeft gereageerd op de uitspraken die ze zondag deed in het programma VI Vandaag. De beeldschone presentatrice wordt volledig verkeerd begrepen en...

De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan

Noa Zwan is een van de meest getalenteerde jongeren die mee doet aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze feitjes en foto's vallen het meest op.

Vastgebonden Fresia overwint haar angsten op stoere foto

Presentatrice Fresia Cousiño Arias overwint deze week in Wie is de Mol? een van haar grootste angsten op een ontzettend stoere foto.

Verdwaalde GTST-actrice Sophie Bouquet schreeuwt om hulp op spannende foto

Sophie Bouquet staan spannende tijden tegemoet. In het vooruitzicht van Goede Tijden, Slechte Tijden lijkt ze verdwaald in een donker bos.

Foto: Bloedfanatieke Laetitia Gerards raakt gewond tijdens Wie Is De Mol

Laetitia Gerards i een van de meest fanatieke kandidaten van Wie is de Mol? 2022, maar haar fanatisme heeft haar nu een blessure opgeleverd.

Geniaal: John de Mol bezorgt zoon Johnny eindelijk goede kijkcijfers bij HLF8

John de Mol is deze week erg in opspraak met zijn uitspraken die hij deed bij de beruchte TVOH uitzending van BOOS. Maar zoon Johnny kan er wel van genieten. 

Eindelijk: Hélène Hendriks trekt VI Vandaag flink uit het slop

Er is maar één iemand die ervoor zorgt dat VI Vandaag succesvol blijft: Hélène Hendriks. De presentatrice schuift aan tafel om het programma te redden. 

Foto: Geraldine Kemper redt RTL met geheime serie Expeditie Robinson

De naam van RTL 4 is flink beschadigd door het schandaal van The Voice. Geraldine Kemper schiet te hulp met een perfect programma.

Populaire TV