Viaplay

Streamingservice Viaplay

Viaplay is een streamingdienst die origineel in Zweden opgericht is. Het bedrijf is in 2007 gelanceerd. Vanaf begin af aan was Viaplay een on-demanddienst. Het bedrijf is enorm gegroeid sinds de oprichting. Inmiddels is de dienst in meer dan 10 landen verkrijgbaar. Sinds maart 2022 hoort ook Nederland bij dit rijtje. Al ruim voordat de streamingdienst online ging had Viaplay naam gemaakt in Nederland door de rechten op te kopen van veel bekende sportcompetities. Ondanks de vele aanwezige concurrentie op de Nederlandse markt, had Viaplay het volste vertrouwen een volwaardig onderdeel hiervan te kunnen worden. Viaplay is beschikbaar via de website, maar ook via apps voor onder andere mobiele telefoons en televisies.

Viaplay kosten

Viaplay heeft weinig verschillende opties qua abonnement. Wanneer je besluit Viaplay te nemen, kun je enkel kiezen voor een maand- of jaarabonnement. Deze twee abonnementen verschillen niet van elkaar, behalve qua prijs. Op een jaarabonnement krijg je namelijk 25 procent korting, wat betekent dat je €10,49 kwijt bent per maand. Een maandelijks abonnement kost je €13,99 per maand. Voor dit geld kun je onbeperkt genieten van alles wat Viaplay te bieden heeft.

Viaplay aanbod

Viaplay wist vanaf begin af aan dat ze met hele goede content moesten komen om zo laat nog een succesvolle entree te maken op de streamingdienstenmarkt in Nederland. Daarom gingen ze meteen all-in. Ze kochten van tevoren de rechten in voor de Formule 1, Premier League, Bundesliga en vrijwel alle grote dartcompetities. Inmiddels kun je bij Viaplay ook de Nederlandse hockeycompetitie en verscheidene gevechten volgen. Daarnaast worden er ook Nederlandse shows, series en documentaires aangeboden via Viaplay. Op deze manier heeft Viaplay een gevarieërd aanbod waarbij er voor iedereen wel wat leuks tussenzit.

Viaplay klachten

Bij de lancering van Viaplay kreeg het bedrijf veel klachten. De beeldkwaliteit zou niet voldoende zijn en apps en streams zouden vaak haperen. Inmiddels heeft Viaplay de problemen goed aangepakt. Storingen komen nauwelijks meer voor, iets wat voor veel fans van bijvoorbeeld F1 toch een reden was om hun favoriete sporten op andere manieren te bekijken.

Viaplay Twitter en Instagram

Sociale media is voor Viaplay dé manier om gebruikers op de hoogte te houden van nieuw aanbod en extra programma’s. Dat betekent dan ook dat ze erg actief zijn op zowel Twitter als Instagram. Voorbeschouwingen voor de Formule 1, interviews met Premier League spelers, of die ene 180 van Michael van Gerwen, het is allemaal te zien op de social media van Viaplay. Als je graag op de hoogte blijft van dit soort dingen, kun je Viaplay volgen op Instagram via @viaplaysport_nl en op Twitter via @viaplaysportnl

Nieuws over Netflix

Foto: Stéphane Kox hijst zich eindelijk in haar favoriete pakje

Stéphane Kox is helemaal klaar voor de 24H van Dubai. De race gaat bijna van start en Stéphane heeft een bijzonder pakje aangetrokken.

Foto: Stéphane Kox duikt eindelijk weer op na droevig Viaplay-nieuws

Stéphane Kox heeft onlangs aangegeven te stoppen bij sportzender Viaplay. Nu laat de voormalig verslaggeefster na enige afwezigheid zichzelf eindelijk weer zien!

Video: Stéphane Kox geniet van heerlijke vakantie in superstrak pakje

Stéphane Kox geniet volop van haar vakantie. Met dit superstrakke pakje zorgt ze er voor dat zij niet de enige is die kan genieten.

Foto: Beeldschone Anne-Marie Fokkens doet Viaplay-kijker enorm plezier tijdens WK Darts

Anne-Marie Fokkens is de presentatrice voor Viaplay tijdens het WK Darts. Op deze manier geniet de kijker extra veel!

Foto: Stéphane Kox van Viaplay duikt volledig ontkleed in heet bad

Stéphane Kox heeft de afgelopen dagen flink feest gevierd. Dat laat ze zien op deze pittige foto waarin ze, naast geheel ontkleed, ook nog eens kletsnat is. Ze maakt haar fans helemaal wild!

Foto: Stéphane Kox van Viaplay paradeert over strand in superstrak topje

Stéphane Kox van Viaplay komt vaak het Formule 1-circuit op met een bescheiden pakje. Nu ze op vakantie is lijkt ze een heel ander persoon in dit superstrak topje.

Stéphane Kox maakt volgers gek met verleidelijke video

Stéphane Kox verleidt haar volgers intens met een uitdagende video via Instagram. De blondine stapt een stoere bolide in.. 

Foto: Uitgewoonde Amber Brantsen deelt eerlijke foto in luchtige outfit

Amber Brantsen ziet er altijd uit als een elegante dame. Deze keer liet ze zich echter van een héél andere kant zien. Schrik niet!