Viaplay

Streamingservice Viaplay

Viaplay is een streamingdienst die origineel in Zweden opgericht is. Het bedrijf is in 2007 gelanceerd. Vanaf begin af aan was Viaplay een on-demanddienst. Het bedrijf is enorm gegroeid sinds de oprichting. Inmiddels is de dienst in meer dan 10 landen verkrijgbaar. Sinds maart 2022 hoort ook Nederland bij dit rijtje. Al ruim voordat de streamingdienst online ging had Viaplay naam gemaakt in Nederland door de rechten op te kopen van veel bekende sportcompetities. Ondanks de vele aanwezige concurrentie op de Nederlandse markt, had Viaplay het volste vertrouwen een volwaardig onderdeel hiervan te kunnen worden. Viaplay is beschikbaar via de website, maar ook via apps voor onder andere mobiele telefoons en televisies.

Viaplay kosten

Viaplay heeft weinig verschillende opties qua abonnement. Wanneer je besluit Viaplay te nemen, kun je enkel kiezen voor een maand- of jaarabonnement. Deze twee abonnementen verschillen niet van elkaar, behalve qua prijs. Op een jaarabonnement krijg je namelijk 25 procent korting, wat betekent dat je €10,49 kwijt bent per maand. Een maandelijks abonnement kost je €13,99 per maand. Voor dit geld kun je onbeperkt genieten van alles wat Viaplay te bieden heeft.

Viaplay aanbod

Viaplay wist vanaf begin af aan dat ze met hele goede content moesten komen om zo laat nog een succesvolle entree te maken op de streamingdienstenmarkt in Nederland. Daarom gingen ze meteen all-in. Ze kochten van tevoren de rechten in voor de Formule 1, Premier League, Bundesliga en vrijwel alle grote dartcompetities. Inmiddels kun je bij Viaplay ook de Nederlandse hockeycompetitie en verscheidene gevechten volgen. Daarnaast worden er ook Nederlandse shows, series en documentaires aangeboden via Viaplay. Op deze manier heeft Viaplay een gevarieërd aanbod waarbij er voor iedereen wel wat leuks tussenzit.

Viaplay klachten

Bij de lancering van Viaplay kreeg het bedrijf veel klachten. De beeldkwaliteit zou niet voldoende zijn en apps en streams zouden vaak haperen. Inmiddels heeft Viaplay de problemen goed aangepakt. Storingen komen nauwelijks meer voor, iets wat voor veel fans van bijvoorbeeld F1 toch een reden was om hun favoriete sporten op andere manieren te bekijken.

Viaplay Twitter en Instagram

Sociale media is voor Viaplay dé manier om gebruikers op de hoogte te houden van nieuw aanbod en extra programma’s. Dat betekent dan ook dat ze erg actief zijn op zowel Twitter als Instagram. Voorbeschouwingen voor de Formule 1, interviews met Premier League spelers, of die ene 180 van Michael van Gerwen, het is allemaal te zien op de social media van Viaplay. Als je graag op de hoogte blijft van dit soort dingen, kun je Viaplay volgen op Instagram via @viaplaysport_nl en op Twitter via @viaplaysportnl

Nieuws over Netflix

Foto: Uitgewoonde Amber Brantsen deelt eerlijke foto in luchtige outfit

Amber Brantsen ziet er altijd uit als een elegante dame. Deze keer liet ze zich echter van een héél andere kant zien. Schrik niet!

Foto: Amber Brantsen van Viaplay kleedt zich om voor heerlijk ritje

Amber Brantsen is als presentatrice bij Viaplay veel met auto's bezig. Nu maakt ze zich op voor een heet ritje.

Foto: Wordt Stéphane Kox van Viaplay derde Nederlandse coureur in Formule 1?

Stéphane Kox heeft haar racehelm ingeruild voor een Viaplay-microfoon, maar krijgt nu tóch de kans om zichzelf op de kaart te zetten bij een Formule 1-team!

Foto: Amber Brantsen leidt met heerlijke outfit af van blamage Max Verstappen

Het was in Brazilië niet bepaald het weekend van Max Verstappen. Gelukkig voor Max leidde Amber Brantsen alle Nederlandse kijkers af met haar verschijning!

Foto: Amber Brantsen lokt Viaplay-kijker met heerlijk jurkje

Vanuit de Viaplay-studio lokt Amber Brantsen de kijkers richting hun tv. Met dit heerlijke jurkje lukt dat zeker!

Foto: Stéphane Kox deelt zeer intieme selfie vanuit hotelkamer

Stéphane Kox is nog steeds aan het bijkomen van het Formule 1-weekend. Dit doet ze op een intieme manier in haar hotelkamer.

Foto: Amber Brantsen tilt rokje op voor nieuwsgierige dame

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen houdt het regelmatig zakelijk voor de camera. Eenmaal achter de schermen blijkt ze toch een stoute kant te hebben!

Foto: Stéphane Kox brengt fans in extase met hoog opgetrokken broek tijdens Formule 1-weekend

Stéphane Kox laat de kijker enorm genieten bij de Formule 1-uitzending van Viaplay. Daar hoeft ze haar microfoon deze keer niet eens voor aan te zetten!