Viaplay

Streamingservice Viaplay

Viaplay is een streamingdienst die origineel in Zweden opgericht is. Het bedrijf is in 2007 gelanceerd. Vanaf begin af aan was Viaplay een on-demanddienst. Het bedrijf is enorm gegroeid sinds de oprichting. Inmiddels is de dienst in meer dan 10 landen verkrijgbaar. Sinds maart 2022 hoort ook Nederland bij dit rijtje. Al ruim voordat de streamingdienst online ging had Viaplay naam gemaakt in Nederland door de rechten op te kopen van veel bekende sportcompetities. Ondanks de vele aanwezige concurrentie op de Nederlandse markt, had Viaplay het volste vertrouwen een volwaardig onderdeel hiervan te kunnen worden. Viaplay is beschikbaar via de website, maar ook via apps voor onder andere mobiele telefoons en televisies.

Viaplay kosten

Viaplay heeft weinig verschillende opties qua abonnement. Wanneer je besluit Viaplay te nemen, kun je enkel kiezen voor een maand- of jaarabonnement. Deze twee abonnementen verschillen niet van elkaar, behalve qua prijs. Op een jaarabonnement krijg je namelijk 25 procent korting, wat betekent dat je €10,49 kwijt bent per maand. Een maandelijks abonnement kost je €13,99 per maand. Voor dit geld kun je onbeperkt genieten van alles wat Viaplay te bieden heeft.

Viaplay aanbod

Viaplay wist vanaf begin af aan dat ze met hele goede content moesten komen om zo laat nog een succesvolle entree te maken op de streamingdienstenmarkt in Nederland. Daarom gingen ze meteen all-in. Ze kochten van tevoren de rechten in voor de Formule 1, Premier League, Bundesliga en vrijwel alle grote dartcompetities. Inmiddels kun je bij Viaplay ook de Nederlandse hockeycompetitie en verscheidene gevechten volgen. Daarnaast worden er ook Nederlandse shows, series en documentaires aangeboden via Viaplay. Op deze manier heeft Viaplay een gevarieërd aanbod waarbij er voor iedereen wel wat leuks tussenzit.

Viaplay klachten

Bij de lancering van Viaplay kreeg het bedrijf veel klachten. De beeldkwaliteit zou niet voldoende zijn en apps en streams zouden vaak haperen. Inmiddels heeft Viaplay de problemen goed aangepakt. Storingen komen nauwelijks meer voor, iets wat voor veel fans van bijvoorbeeld F1 toch een reden was om hun favoriete sporten op andere manieren te bekijken.

Viaplay Twitter en Instagram

Sociale media is voor Viaplay dé manier om gebruikers op de hoogte te houden van nieuw aanbod en extra programma’s. Dat betekent dan ook dat ze erg actief zijn op zowel Twitter als Instagram. Voorbeschouwingen voor de Formule 1, interviews met Premier League spelers, of die ene 180 van Michael van Gerwen, het is allemaal te zien op de social media van Viaplay. Als je graag op de hoogte blijft van dit soort dingen, kun je Viaplay volgen op Instagram via @viaplaysport_nl en op Twitter via @viaplaysportnl

Nieuws over Netflix

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen schrikt van nieuwsbericht waaruit blijkt dat haar kind andere vader heeft

Amber Brantsen is onlangs bevallen van haar tweede kindje. Je kunt je voorstellen dat de presentatrice even schrok toen ze las dat haar kind stiekem van een ándere man is!

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen smelt weg bij indrukwekkende pose van Max Verstappen

Amber Brantsen is momenteel helemaal weg van Max Verstappen. De presentatrice had zelfs even een ode aan Max online staan.

Viaplay-analist ziet conflict binnen team Max Verstappen: ‘Laatste keer dat je je Red Bull-pak aanhebt’

Terwijl Max wéér won, stelde teamgenoot Pérez wéér teleur. Viaplay-analist Tom Coronel herkent de signalen binnen Red Bull meteen en weet: er gaan koppen rollen...

Kijker verrast: Deze voetbal-man zit ineens op de plek van Amber Brantsen bij Viaplay F1

Amber Brantsen is de komende maanden met verlof. Maar niet getreurd, want Viaplay heeft voor de F1 al vervanging geregeld. 

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen staat op springen tijdens losbandig feestje met vriendinnen

Fans van Amber Brantsen zijn door het dolle: de beeldschone presentatrice laat namelijk al haar vormen zien in dit loeistrakke jurkje! 

Foto: Amber Brantsen van Viaplay doet boekje open over relatie met Max Verstappen

Amber Brantsen mag tot en met zondag verslag doen van Zandvoort en daar doet ze een bijzonder boekje over open. 

Foto: Amber Brantsen maakt Viaplay-kijker warm voor Zandvoort met zeer close-up

De verleidelijke brunette Amber Brantsen heeft een heerlijk nieuw plaatje online gezet, waarmee ze de Viaplay kijker flink warm maakt. 

Foto: Wanhopige Amber Brantsen lokt Viaplay-kijker met heerlijk jurkje

Viaplay dreigt de rechten van F1 kwijt te raken! Dat is mogelijk slecht nieuws voor Amber Brantsen dus! met dit soort outfits maakt ze de (steeds vaker afhakende) kijker wél blij natuurlijk!