Politiek

We kunnen in Nederland niet alleen klagen of praten over het weer. Politiek is namelijk een steeds populairder onderwerp aan het worden. Het gaat tegenwoordig steeds minder vaak over de inhoud, en juist vaker over de vorm. Politici beperken zich niet meer tot hun microfoon-momentje in de Tweede Kamer, maar gaan naderhand los op Twitter, in podcasts of aan tafel bij een talkshow. Op die manier is politiek bijna onvermijdelijk voor de gemiddelde Nederlander. En juist omdat je er soms niet aan ontsnappen kan, is het leuk dat de nationale politiek steeds meer op een soap begint te lijken. Den Haag is tegenwoordig een verzameling van de meest uiteenlopende karakters. De verkiezingen staan altijd garant voor urenlang kijk- en luisterplezier dankzij kleurrijke personages als Thierry Baudet, Mark Rutte, Geert Wilders, Sylvana Simons, Caroline van de Plas en Sigrid Kaag. Aan drama geen gebrek!

Nieuws over politiek

Fleur Agema (nr. 2 van de PVV) is al jaren het lievelingetje van Geert Wilders

Geert Wilders houdt enorm van zijn vrouw, maar toch is er nog één andere dame van wie hij onafscheidelijk is. Zonder Fleur Agema was hij nooit zo ver gekomen!

Dit is de geheimzinnige buitenlandse vrouw van Geert Wilders

Geert Wilders viert feest. Want zijn partij, de PVV, is de grootste van Nederland. Maar dat feestvieren doet hij natuurlijk niet alleen. Wie is Kritsztina, de geheimzinnige vrouw van Geert Wilders?

Knappe NOS-presentatrice Malou Petter speelt meest opvallende rol tijdens verkiezingen

Malou Petter is de ‘schermvrouw’ tijdens de uitslagen van de verkiezingen. Iedereen hangt dus aan haar lippen, en het scherm, van deze dame. 

Politiek verslaggever Marleen de Rooy krijgt enorme veer in haar achterste voor Rondje Binnenhof

Marleen de Rooy wordt met deze video wel een beetje in verlegenheid gebracht, maar toch is het ook wel veel goed nieuws. 

Politiek verslaggever Floor Bremer grijpt de spotlights met foto in yoga-pose

Floor Bremer heeft in deze drukke tijd toch een moment gevonden om zelf in de schijnwerpers te stappen! Op deze manier zien we de verslaggeefster eigenlijk nooit...

Hilarische deepfake-verkiezingsvideo brengt Yesilgöz, Wilders en Omtzigt enorm in verlegenheid

Zouden Dilan Yesilgöz, Geert Wilders en Pieter Omtzigt ook kunnen lachen om deze gefakete video? Of zijn ze bang dat het ze mogelijk stemmen gaat kosten?

Debat met Wilfred Genee en Merel Ek breekt alle kijkcijferrecords

Het eerste SBS-debat was dan eindelijk een feit. Hiermee werden dan ook meteen records verbroken door Wilfred Genee en Merel Ek...

Prachtige Merel Ek laat kijkers smullen tijdens SBS-debat

Merel Ek weet bij het televisiedebat van SBS toch maar weer te laten blijken waarom ze een van Nederlands meest favoriete vrouwen is.