Politiek

We kunnen in Nederland niet alleen klagen of praten over het weer. Politiek is namelijk een steeds populairder onderwerp aan het worden. Het gaat tegenwoordig steeds minder vaak over de inhoud, en juist vaker over de vorm. Politici beperken zich niet meer tot hun microfoon-momentje in de Tweede Kamer, maar gaan naderhand los op Twitter, in podcasts of aan tafel bij een talkshow. Op die manier is politiek bijna onvermijdelijk voor de gemiddelde Nederlander. En juist omdat je er soms niet aan ontsnappen kan, is het leuk dat de nationale politiek steeds meer op een soap begint te lijken. Den Haag is tegenwoordig een verzameling van de meest uiteenlopende karakters. De verkiezingen staan altijd garant voor urenlang kijk- en luisterplezier dankzij kleurrijke personages als Thierry Baudet, Mark Rutte, Geert Wilders, Sylvana Simons, Caroline van de Plas en Sigrid Kaag. Aan drama geen gebrek!

Nieuws over politiek

4 redenen waarom Yesilgöz een betere minister van Justitie dan Grapperhaus is

Het is zover, Nederland heeft een nieuwe minister van Justitie. En Dilan Yesilgöz is nu al beter dan Grapperhaus ooit was. 

Foto: Floor Bremer kan zich uitleven op deze nieuwe ministers van Rutte IV

De bordesfoto van het nieuwe kabinet is vers van de pers. Dat betekent natuurlijk dat het feest is voor politiek verslaggeefster Foor Bremer. Zou ze de dag van haar leven hebben?

Deze foto laat zien waarom Dilan Yesilgöz de mooiste minister ooit is

Dilan Yesilgöz-Zegerius wordt de nieuwe minister van Justitie en Veiligheid. En daarmee wordt ze de mooiste minister ooit.

5 opmerkelijke weetjes over columniste Debby Gerritsen

Sinds kort kent iedereen de naam van Debby Gerritsen. Na het lezen van haar uitgesproken columns over onder andere Marco Borsato is het duidelijk dat deze dame een zeer uitgesproken mening heeft. En aangezien we graag meer willen weten over dit soort unieke vrouwen, moeten we het natuurlijk even over Debby hebben!

Dit is waarom Lisa Westerveld van GroenLinks Jesse Klaver gaat vervangen

Lisa Westerveld is een lichtpuntje in de Tweede Kamer. Niet alleen omdat ze altijd klaar is voor een fel debat, maar natuurlijk ook vanwege mooie verschijning van de politica, die zich flink laat gelden tijdens debatten over corona. Mag Jesse Klaver zich zorgen gaan maken?

Loiza Lamers hoeft geen man bij vrouwenclubje in Expeditie Robinson

Loiza Lamers is opnieuw te zien in Expeditie Robinson. Het model heeft deze keer een nieuwe strategie. Het wordt man vs. vrouw op Tweede Kans-eiland

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?

Formule 1: Zandvoort circuit is saai, de vriendin van Max verstappen niet!

Op Zandvoort loopt alles gesmeerd. Max staat aan kop, er zijn nog geen opvallende crashes, de grote drukte problemen blijven uit en het is...