Politiek

We kunnen in Nederland niet alleen klagen of praten over het weer. Politiek is namelijk een steeds populairder onderwerp aan het worden. Het gaat tegenwoordig steeds minder vaak over de inhoud, en juist vaker over de vorm. Politici beperken zich niet meer tot hun microfoon-momentje in de Tweede Kamer, maar gaan naderhand los op Twitter, in podcasts of aan tafel bij een talkshow. Op die manier is politiek bijna onvermijdelijk voor de gemiddelde Nederlander. En juist omdat je er soms niet aan ontsnappen kan, is het leuk dat de nationale politiek steeds meer op een soap begint te lijken. Den Haag is tegenwoordig een verzameling van de meest uiteenlopende karakters. De verkiezingen staan altijd garant voor urenlang kijk- en luisterplezier dankzij kleurrijke personages als Thierry Baudet, Mark Rutte, Geert Wilders, Sylvana Simons, Caroline van de Plas en Sigrid Kaag. Aan drama geen gebrek!

Nieuws over politiek

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Video: Merel Ek vanuit spannende hoek gefilmd door FVD-politicus

Merel Ek bedenkt zich voortaan twee keer voor ze Johan Derksen te hulp schiet! De blondine kreeg de woede van FVD over zich heen, en werd tot overmaat van ramp ook stiekem gefilmd...

Schokkend: Zo zag Caroline van der Plas eruit toen ze jong was

Caroline van der Plas, leidster van BBB, oftewel: de BoerBurgerBeweging. Ze is ontzettend veranderd sinds haar jeugd. Zo'n transformatie had je nooit verwacht!

Bridget Maasland straalt op zeldzame foto in knellende outfit

Bridget Maasland droeg in haar jonge jaren de meest extreme outfits! Met deze vergeten foto neemt de blondine je terug in de tijd!

Foto: Eindelijk juice over relatiestatus en privéleven Mark Rutte

Onze minister president Mark Rutte is super voorzichtig als het gaat om zijn leven buiten de politiek. Nu lijkt er echter tóch iets over zijn privésituatie bekend te zijn geworden...

Foto: Lisa Westerveld is verreweg de mooiste politica tijdens Prinsjesdag

Prinsjesdag: De dag van de hoedjes en gekke jurken. Tussen haar beschamend geklede collega's steekt blonde Lisa er in positieve zin héél erg bovenuit!

Foto: Johan Derksen loopt weg met tafeldame Dilan Yesilgöz bij Vandaag Inside

Zelden is het zo duidelijk dat twee mensen bij elkaar horen. Johan Derksen lijkt met Dilan Yesilgöz de ideale match gevonden te hebben!