Games

Gamen is allang niet meer iets wat alleen voor de ‘nerds’ is weggelegd. Vroeger mocht niemand in de klas weten dat je urenlang achter je pc of spelcomputer zat, maar tegenwoordig is het helemaal mainstream geworden. Wie had ooit gedacht dat je gamer én vrouwenmagneet tegelijk kon zijn? Wie ontzettend goed is in bepaalde games kan er tegenwoordig zelfs een carrière in beginnen. Miljoenen verdienen met een ‘kinderspelletje’ is een mogelijkheid! Toch zullen de meesten gewoon af en toe thuis hun Nintendo Switch, Playstation 5 of Xbox Series aanzetten voor een avondje plezier met vrienden.

Nieuws over games

Kijker verrast: Deze voetbal-man zit ineens op de plek van Amber Brantsen bij Viaplay F1

Amber Brantsen is de komende maanden met verlof. Maar niet getreurd, want Viaplay heeft voor de F1 al vervanging geregeld. 

Marvel’s Hayley Atwell speelt Lara Croft in Netflix serie Tomb Raider

Netflix animaties doen het heel goed. Na het succes van de Witcher film, Nightmare of the Wolf, komt Netflix nu met een Tomb Raider film. En Marvel chick Hayley Atwell is de stem van Lara Croft!

De 6 meest business-gokjes allertijden

Hier een lijst van de 10 extreem gedurfde zakelijke gokjes van de absolute wie niet waagt, wie niet wint eindbazen. We beginnen met de losers.

Wat spookte Jennifer Lawrence uit na The Hunger Games?

Na The Hunger Games nam Jennifer Lawrence flink wat gas terug. Waar is de actrice gebleven? We hebben goed nieuws!

‘PS5 is beste next-gen console’

De Xbox Series X is uit, maar de meeste mensen wachten liever op de nieuwe Playstation 5. Hoewel de PS5 bijna overal uitverkocht is blijkt de next-gen console van Sony toch dé favoriet...

Console-oorlog: ga jij voor Playstation 5 of Xbox Series X?

Welk van deze consoles staat op jouw verlanglijstje voor deze feestdagen?

SNEL: veel te weinig PS5 consoles beschikbaar

Wie op de lanceerdatum van de nieuwe PS5 zijn nieuwe console in huis wil hebben, heeft geluk nodig. Bijna overal is de Playstation 5 inmiddels uitverkocht. Toch zijn er nog alternatieven...

FIFA 21: Kopen of niet? Dit zijn de nieuwe features!

Is er überhaupt iets veranderd ten opzichte van FIFA 20? Of kan je FIFA 21 beter laten liggen dit jaar?