Winterpret met Suzanne Schulting en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. De kou is flink aanwezig. En terwijl sommige mensen warmpjes op de bank zitten met hun warme chocolademelk staan deze sportieve dames alweer buiten.

Topsporters doen er alles aan om in topconditie te blijven. Dus moeten ze blijven trainen, zelfs als de kou toeslaat. Puck Moonen en Suzanne Schulting zijn beide weer volop bezig. En dat delen ze maar al te graag.

Lees ook: Puck Moonen wenst je een Kittige Kerst

Pucks winter banden

Puck zat de feestdagen lekker thuis voor de kerstboom met haar nieuwe kat. Maar nu het nieuwe jaar weer begonnen is, moet de wielrenster weer vol aan de bak. Op haar mountainbike trekt ze erop uit. Zo’n strak fietspakje moet toch koud zijn in de sneeuw? Puck vindt het wel meevallen, tijdens het fietsen blijft ze redelijk warm

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Ook als Puck niet naar buiten gaat zit ze niet stil. Zo traint ze regelmatig gewoon vanuit de woonkamer. Haar nieuwe katje helpt haar maar al te graag. Gelukkig maar, dat scheelt weer een set gewichten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

 

Suzanne is back on track

Schaatsster Suzanne Schulting mag eindelijk weer aan de slag. Vorig jaar heeft ze niet veel kunnen doen, aangezien alle WorldCup-evenementen waren afgelast, vanwege het Coronavirus. Inmiddels is Suzanne aangekomen in Polen, voor het Europese kampioenschap dat volgende week begint. Maar voor het zover is, neemt ze nog even de tijd om te genieten van de sneeuw.

Lees ook: Verdrietige Suzanne Schulting deelt heftig nieuws met volgers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE SCHULTING (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?