ZIEN: Yolanthe Cabau is ineens een Kardashian!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed kijken: zie je op deze foto twee Kardashian-zusjes, of is het ‘gewoon’ Yolanthe Cabau met een vriendin?

Yolanthe Cabau van Kasbergen geniet volop van haar leven in Los Angeles. De actrice en presentatrice heeft altijd een on-Nederlandse uitstraling gehad, en eerlijk is eerlijk: Amerika past op bijna elk level veel beter bij de op Ibiza geboren brunette. Haar nieuwste foto levert daar onomstotelijk bewijs voor. Hoeveel op de loer liggende fotografen zullen Yolanthe en haar wandelvriendin hier voor Kardashian-zusjes aangezien hebben?

Lees ook: ZO: Bo Maerten is zwanger en dat kan je zien!

Yolanthe Cabau heeft nieuwe Amerikaanse look

Als we zeggen dat Yolanthe Cabau een steeds ‘internationalere’ look begint te krijgen, is dat absoluut geen belediging. De brunette spreidde haar vleugels en is samen met haar zoontje in Los Angeles beland. Een beter scenario voor een eigen realityshow bestaat er niet. Keeping Up With The Kardashians verdwijnt binnenkort van de Amerikaanse buis, dus waarom niet? De looks heeft ze in ieder geval zeker! Onlangs werd ze tijdens een wandeling door de Hollywood Hills op deze manier op de foto gezet. Wij weten het in ieder geval zeker: Yolanthe is rijp voor reality. De Kardashians zijn hier niks bij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Buitenkansje: 33 keer je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint

Na een ietwat teleurstellend resultaat op Silverstone zint Max Verstappen op wraak tijdens de thuiswedstrijd van zijn ploeg Red Bull Racing. Bij BetCity wordt je vertrouwen in de Nederlandse wereldkampioen dit weekend royaal beloond! Nieuwe spelers krijgen zelfs een speciaal buitenkansje als ze zich nu aanmelden...

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!