ZIEN: Yolanthe Cabau is ineens een Kardashian!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed kijken: zie je op deze foto twee Kardashian-zusjes, of is het ‘gewoon’ Yolanthe Cabau met een vriendin?

Yolanthe Cabau van Kasbergen geniet volop van haar leven in Los Angeles. De actrice en presentatrice heeft altijd een on-Nederlandse uitstraling gehad, en eerlijk is eerlijk: Amerika past op bijna elk level veel beter bij de op Ibiza geboren brunette. Haar nieuwste foto levert daar onomstotelijk bewijs voor. Hoeveel op de loer liggende fotografen zullen Yolanthe en haar wandelvriendin hier voor Kardashian-zusjes aangezien hebben?

Lees ook: ZO: Bo Maerten is zwanger en dat kan je zien!

Yolanthe Cabau heeft nieuwe Amerikaanse look

Als we zeggen dat Yolanthe Cabau een steeds ‘internationalere’ look begint te krijgen, is dat absoluut geen belediging. De brunette spreidde haar vleugels en is samen met haar zoontje in Los Angeles beland. Een beter scenario voor een eigen realityshow bestaat er niet. Keeping Up With The Kardashians verdwijnt binnenkort van de Amerikaanse buis, dus waarom niet? De looks heeft ze in ieder geval zeker! Onlangs werd ze tijdens een wandeling door de Hollywood Hills op deze manier op de foto gezet. Wij weten het in ieder geval zeker: Yolanthe is rijp voor reality. De Kardashians zijn hier niks bij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!