ZIEN: Yolanthe Cabau is ineens een Kardashian!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed kijken: zie je op deze foto twee Kardashian-zusjes, of is het ‘gewoon’ Yolanthe Cabau met een vriendin?

Yolanthe Cabau van Kasbergen geniet volop van haar leven in Los Angeles. De actrice en presentatrice heeft altijd een on-Nederlandse uitstraling gehad, en eerlijk is eerlijk: Amerika past op bijna elk level veel beter bij de op Ibiza geboren brunette. Haar nieuwste foto levert daar onomstotelijk bewijs voor. Hoeveel op de loer liggende fotografen zullen Yolanthe en haar wandelvriendin hier voor Kardashian-zusjes aangezien hebben?

Lees ook: ZO: Bo Maerten is zwanger en dat kan je zien!

Yolanthe Cabau heeft nieuwe Amerikaanse look

Als we zeggen dat Yolanthe Cabau een steeds ‘internationalere’ look begint te krijgen, is dat absoluut geen belediging. De brunette spreidde haar vleugels en is samen met haar zoontje in Los Angeles beland. Een beter scenario voor een eigen realityshow bestaat er niet. Keeping Up With The Kardashians verdwijnt binnenkort van de Amerikaanse buis, dus waarom niet? De looks heeft ze in ieder geval zeker! Onlangs werd ze tijdens een wandeling door de Hollywood Hills op deze manier op de foto gezet. Wij weten het in ieder geval zeker: Yolanthe is rijp voor reality. De Kardashians zijn hier niks bij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.