ZIEN: Eerste foto van luxe vakantie Maan de Steenwinkel uitgelekt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is Nederland ontvlucht op een luxe vakantie. En daar zijn nu net de allereerste foto’s van uitgelekt. 

Zangeres Maan de Steenwinkel is erg druk de laatste tijd. Maar niet met optredens, maar met vakantie vieren. Als ze niks leuks in Nederland mag doen, dan zoekt Maan het buitenland wel op met haar vriendinnen. En ze had geen betere tijd kunnen kiezen. Nu het hele drama rondom The Voice of Holland een flink staartje begint te krijgen, wil Maan zo ver mogelijk verwijderd zijn van alle nare vragen die mensen haar kunnen stellen. Gelukkig heeft ze daar op de warme stranden van haar vakantiebestemming helemaal geen last van.

Lees ook: Dit zijn de 4 vreemdste samenwerkingen van zangeres Maan

Maan maakt dromerige foto op luxe schip

Terwijl heel Nederland met hun gedachten bij het drama rondom The Voice of Holland zit, besluit Maan om zichzelf zo ver mogelijk te verwijderen van de hele situatie. Ze gaat namelijk met vriendinnen eens lekker lang op vakantie. En dat is noga een luxe vakantie zo te zien. De eerste foto die wordt gedeeld van de meidentrip is namelijk bovenop een luxe schip op het water. Maan en haar vriendinnen kijken dromerig voor zich uit, en zien er ook een klein beetje beschonken uit. De drankjes liggen nog om hen heen. Het is duidelijk dat Maan en haar vriendinnen het erg bont maken met zijn allen. Maar goed, je moet toch wat. Naar de kroeg of de club zit er voorlopig niet bij. Dan maar lekker het water op. Daar mag Maan namelijk nog doen en laten wat ze wil.

Maan heeft wel een erg bijzondere kledingkeuze

Maan heeft het zo te zien niet koud op haar meiden vakantie. Ze loopt namelijk rond in een vrij luchtig rokje, zonder shirt. Dat zijn dingen die je in Nederland momenteel niet kan doen, vanwege de ongelooflijk koude temperaturen die er heersen. Maar bij Maan op haar luxe vakantie gaat het er klaarblijkelijk warmer aan toe. Maan zit er prima bij in het zonnetje. Het is ook maar de vraag of ze überhaupt een nieuw shirt heeft meegenomen, of dat ze het er met het warme weer wel op gokte. Aan het kleine lapje stof dat ze draagt heeft Maan momenteel meer dan voldoende. Dat betekent wel dat ze prachtig gebruind terug komt straks, aangezien haar lichaam ruime tijd in de zon heeft kunnen doorbrengen.

Maan blijft voorlopig nog wel even weg

Aan de foto’s en video’s te zien heeft Maan het momenteel ontzettend naar haar zin. Het zal dan ook wel even duren voordat je de prachtige zangeres terug hoeft te verwachten. Maan heeft namelijk nog helemaal geen zin om terug te keren naar het koude en saaie Nederland. Er is hier momenteel ook helemaal niks wat ze kan doen. Zo kan ze niet optreden, niet uit gaan en heeft ze ook nog eens al het drama omtrent The Voice of Holland waar ze mee moet omgaan. Genoeg reden dus om voorlopig even weg te blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.