Dit zijn de 4 vreemdste samenwerkingen van zangeres Maan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft een aantal gekke samenwerkingen meegemaakt in haar carrière. En dit zijn de aller vreemdste. 

Zangeres Maan de Steewinkel heeft nog wel eens de neiging om de meest vreemde samenwerkingen aan te gaan. Vaak met mannen die dan hopen door Maan weer even in de spotlight te kunnen treden. En Maan gaat daar gek genoeg maar allemaal mee akkoord. De mannen van Maan wisselen zich nog wel eens af in de loop der jaren, maar het is inmiddels een indrukwekkend lijstje. En van alle samenwerkingen van Maan de Steenwinkel, zijn dit toch wel de vreemdste.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel vlucht naar buitenland na nieuws The Voice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Foto: Maan en Marco Borsato

Maan is natuurlijk bekend geworden in team Borsato tijdens haar deelname aan The Voice of Hollandmaar is daarna op eigen houtje veranderd in een mega ster. Het is dan ook niet zo gek dat een van de eerste mannen die bij haar aanklopte om een liedje samen te zingen, niemand minder was dan Marco Borsato. Nu gaan er natuurlijk heftige geruchten rond over de ware relatie tussen Marco en Maan, maar zelfs als daar niks van waar blijkt, is het voor Marco meer dan logisch om met haar een nummer op te nemen. Of Maan daar tegenwoordig heel blij mee moet zijn is de vraag. Die distantieert zich het liefste zo ver mogelijk van Marco.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Foto: Maan en Ronnie Flex

Een vreemde combinatie was het duo Maan en Ronnie Flex. De rapper wilde weer een hit pakken en wist niemand minder dan Maan daarvoor te strikken. Het lied wat ze maakte, Blijf Bij Mij, was erg goed, maar het duo wist niet lang bij elkaar te blijven, ondanks de titel van hun nummer. Ronnie had de smaak te pakken en besloot om met meerdere zangeressen samen te werken. Maan bleef haar ding doen en groeide in haar eentje steeds verder als artiest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Foto: Maan en Snelle

Maan en Snelle zijn al lange tijd vrienden en weten het goed met elkaar te vinden. Ook op muzikaal gebied zijn de twee het regelmatig met elkaar eens. Het was dus eigenlijk verassend dat het zo lang duurde voordat Maan en Snelle besloten een nummer te maken samen. Maar het wachten was het zeker waard. Hun hit Blijven Slapen werd bestempeld als een van de beste nummers van de afgelopen jaren en won de ene prijs na de ander.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Foto: Maan en Typhoon

Maan en Typhoon werken inmiddels voor de tweede keer samen. Samen met Acda en de Munnik maakte ze al een prachtig liedje en nu werken ze samen aan het programma The Voice of Holland. Dat blijft voor Maan toch een terugkerend thema, samenwerkingen met mannen die bij The Voice werken. Ze kan het programma blijkbaar moeilijker los laten dan gedacht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Typhoon (@mctyphoon)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!