Zien: Dit draagt Hélène Hendriks op een bloedhete dag (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks heeft eindelijk een privé foto met iedereen gedeeld en dit is dus wat ze draagt wanneer het hartstikke warm is in Nederland!

Onze mooie presentatrice Hélène Hendriks is erg veel aan het genieten van het mooie weer wat opeens in Nederland is gekomen. Da draagt ze natuurlijk ook wat moois en zomers en dat laat ze dan ook aan iedereen zien!

Hélène Hendriks verrast iedereen met deze zomerse look

Presentatrice Hélène Hendriks heeft iedereen een cadeautje gegeven met deze warme en zomerse dagen in Nederland. Ze heeft namelijk een nieuwe foto online gezet om iedereen een kijkje te geven in wat ze precies allemaal draagt op een hete dag. Ze heeft een knalroze topje aan die zeker niet alles goed bedekt en raagt ook een strakke spijkerbroek. De vormen van Hélène zijn prachtig te zien door deze foto. En ook haar schattige hond Bobby staat op de leuke foto! Laten we hopen dat Hélène nog veel meer van dit soort beelden met ons gaat delen!

Bekijk hieronder zelf de prachtige foto die Hélène Hendriks met iedereen heeft gedeeld.

Hélène Hendriks verrast iedereen met korte zomerse look

Hélène Hendriks krijgt veel leuke reacties op de zomerse foto

De zomerse foto is natuurlijk hartstikke mooi dus het is geen wonder dat Hélène Hendriks veel leuke reacties krijgt van al haar volgers! Dit zijn een paar van die leuke en lieve reacties; ”mooie foto van jou en bobby,leuke spijkerbroek heb je aan,ziet er goed uit!”, ”Geweldig, samen met de Golden die maakt het echt af het plaatje.” en ”Beiden mooi blond.” Het is overduidelijk dat iedereen het een mooi plaatje vind dus hopelijk plaatst ze er binnenkort nog veel meer!

Meer zien van Hélène Hendriks kan op Instagram

Als je nou nog meer van de mooie blondine Hélène Hendriks wil zien, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft de mooie presentatrice namelijk nog veel meer leuke kiekjes op staan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...