ZIEN: de enorme heuvel van Jennifer Hoffman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman staat op springen! Bij 3 Op Reis zie je er nog niks van, maar op deze foto krijg je pas écht goed te zien hoe enorm haar ‘heuvel’ nu is!

Wie Jennifer Hoffman elke week in 3 Op Reis ziet, zal verbaasd opkijken van haar nieuwste foto! De presentatrice laat in een spiegelselfie haar ‘heuvel’ zien. Interessante woordkeus, dat geven we toe. Maar je zult zien dat er geen woord gelogen is!

Lees ook: HOE: Jennifer Hoffman blaast 40 kaarsjes uit

Jennifer Hoffman laat buik zien op foto

De uitzendingen van 3 Op Reis geven een sterk vertekend beeld: de afleveringen die je nu op tv ziet werden namelijk vorig jaar opgenomen. Kleine sprong in de tijd: inmiddels mag je Jennifer Hoffman best een beetje hoogzwanger noemen. Vol bewondering bekijkt ze zichzelf in de badkamerspiegel: “Feel how incredible your body is. Man, je hebt geen idee!” Ook haar bekende vriendinnen en mede-moeders in de comments komen woorden tekort: “PRACHTIG,” zegt Carolien Spoor, terwijl Tess Milne reageert met een welgemeende “wow wow wow.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!