Zangeres Sarita Lorena bewijst met verleidelijke foto dat ze écht het Mooiste Meisje van de Klas is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Sarita Lorena heeft met haar nieuwste foto echt wel bewezen het allermooiste meisje van de klas te zijn.

Sarita Lorena heeft spannend nieuw fotootje gedeeld

De spannende zangeres Sarita Lorena heeft een nieuwe foto gedeeld, waar haar volgers echt ontzettend van smullen. De knappe dame ziet er ook namelijk buitengewoon goed uit op het plaatje. Het is misschien een klein beetje een wazig kiekje, maar je kan nog wel goed de prachtige vormen van het van de zangeres zien. In haar strakke pakje weet Sarita erg veel indruk te maken op haar fans, die de foto natuurlijk massaal omarmen. De prachtige zangeres weet met dit kiekje wel te weer te alten zien dat ze een hele knappe dame is. En daarmee de uitstekende kandidaat voor het nieuwe seizoen van Het Mooiste Meisje van de Klas. 

Lees ook: Video: Roxeanne Hazes doet verleidelijk dansje met Sarita Lorena op afterparty Beste Zangers

Sarita Lorena binnenkort te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas

Het populaire programma komt binnenkort terug met een speciale editie. In de normale versie van Het Mooiste Meisje van de Klas worden volwassen vrouwen gevolgd in hun leven die ooit op de middelbare school als het allermooiste meisje van de klas werden gezien. Het idee is om te kijken wat er nu van die vrouwen geworden is. Een interessant programma, aangezien je vroeger altijd dacht dat het mooiste meisje van de klas het wel ver zou schoppen. Het geeft een goede realitycheck en laat mooi zien wat er waar is van al die vooroordelen. Nu is er dus ook een Vip-versie die binnenkort te zien zal zijn. In deze afleveringen worden bekende Nederlandse vrouwen gevolgd, vertellen ze hun levensverhaal en halen ze bijzondere herinneringen op aan vroeger. Behalve Sarita Lorena doen ook nog model Jessie Jazz Vuijk, influencer Dionne Slagter en realityster Maxime Meiland mee. Dat belooft dus een echt feestje te worden voor de kijker, met zoveel mooie vrouwen op het scherm.

Lees ook: 5 opvallende weetjes over Sarita Lorena van Beste Zangers

Sarita Lorena bekend van Beste Zangers

Waar ken je Sarita Lorena ook alweer van? De knappe zangeres kreeg vorig jaar veel bekendheid met haar deelname aan Beste ZangersHier veroverde ze al snel iedereens hart en wist ze een aantal ontroerende nummers ten gehore te brengen. Wil je weten hoe dat nou klonk? Kijk dan snel de video hieronder.

Sarita Lorena is een zeer aantrekkelijke dame

De prachtige zangeres heeft natuurlijk een ongelooflijk goede stem. Maar de knappe dame ziet er ook nog eens een partij goed uit. En daardoor is iedereen helemaal in de ban van deze knappe vrouw. Met haar prachtige outfits weet Sarita iedere keer weer haar volgers gelukkig te stemmen. Ze zijn dan ook ontzettend blij met haar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!