5 opvallende weetjes over Sarita Lorena van Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarita Lorena is een pittige zangeres die iedereen met haar nummers weet te verrassen. Dit jaar mag de knappe Braziliaanse meedoen aan het programma Beste Zangers.

Sorita Lorena gaat zeker een blijvende indruk maken. Misschien is ze zelfs wel dé opvolgster van Emma Heesters of Davina Michelle als grootste Beste Zangers-ontdekking!

1. Dit is de leeftijd van Sarita Lorena

Sarita Lorena is een opkomende zangeres in ons land. Sarita Lorena is de artiestennaam van Sarah de Sousa Gonçalves. Deze mooie dame met de nog mooiere naam komt uit Brazilië. Hier is Sarita Lorena ook geboren. Sarita Lorena is nog maar 25 jaar en groeide op in een dorpje in Zeeland. Oorspronkelijk komt Sorita Lorena dus uit Brazilië maar ze verhuisde op haar 9e naar Nederland met haar gezin. Sorita Lorena is begonnen aan een studie commerciële economie maar besloot daar mee te stoppen en volledig voor haar muziekcarrière te gaan. Het is in ieder geval zeker dat de knappe looks van Sarita Lorena mede door haar Zuid-Amerikaanse roots komen. Sarita Lorena zingt haar nummers zowel in het Nederlands als Portugees, hierdoor wordt elk nummer extra speciaal.

2. Sarita Lorena doet mee aan Beste Zangers

Het programma Beste Zangers is elk seizoen weer een enorme hit onder de Nederlandse kijkcijfers. Van hele emotionele momenten tot hit nummers die nóg beter worden gezongen door iemand anders. Beste Zangers heeft maar liefst 14 seizoenen. Elk jaar is het weer spannend welke zangers en zangeressen mee mogen doen aan het zangavontuur. Nu is er via JuiceChannel op Instagram bekend gemaakt dat Sarita Lorena dit seizoen ook haar zangtalent mag laten zien. Een enorme eer voor de Braziliaanse zangeres. Vorig jaar werd het programma opgenomen in Limburg maar presentator Jan Smit liet weten dat de deelnemers dit jaar weer in het buitenland zitten. Sarita Lorena rapt en zingt in twee talen, dus de mogelijkheden die deze knappe dame met zich meebrengt zijn enorm. Grote namen gingen Sarita Lorena al voor. De blondines Emma Heesters en Davina Michelle zijn flink doorgebroken na deelname aan het programma. Als Sarita Lorena het goed doet is haar toekomst dus rooskleurig. Naast Sorita Lorena worden ook Roxeanne Hazes en Nielson genoemd als deelnemers van het nieuwe seizoen Beste Zangers. 

Sarita Lorena

3. Sarita Lorena breekt door bij FunX

Sarita Lorena is op bijzondere wijze doorgebroken. In 2018 hield het populaire jongerenkanaal FunX een talentenjacht. Sarita Lorena had hiervoor nog maar één nummer uitgebracht, maar deed toch mee. Tijdens de uitzendingen van FunX moesten verschillende talenten stukjes van nummers zingen en het tegen elkaar opnemen. Sarita Lorena behaalde de finale en niet veel later tekende ze een contract bij Sony Music. Sindsdien heeft de zangers hits met grote rappers zoals Ronnie Flex en Jayh.

4. Sarita Lorena over haar vriend

Sarita Lorena vertelt dat ze op haar 17e haar eerste echte relatie kreeg met een jongen. Hij was helaas niet zo’n lieverdje en al helemaal niet voor Sarita Lorena. In een interview op NPO3 noemt ze de relatie erg ’toxic’ en hierdoor verloor Sarita Lorena zichzelf. Uiteindelijk bracht ze een EP uit genaamd ‘Lagrimas’, wat tranen betekend in het Portugees. Hierdoor kon ze eindelijk het hoofdstuk van haar vervelende liefdesrelatie afsluiten. Momenteel houd Sarita Lorena het spannend of ze wel of niet een nieuwe vriend heeft. Luister een stukje van het nummer ‘Lagrimas’ hier:

5. Sarita Lorena draagt vrijwel niks op Instagram

Sarita Lorena is een ware sensatie op Instagram. Hier deelt ze foto’s van zichzelf met niets bedekkende outfits en charmante poses. De Braziliaanse weet goed hoe ze iedereen voor zich moet laten vallen. Daarbij deelt Sarita Lorena regelmatig filmpjes van haar videoclips. Deze zijn ook zeker de moeite waard om te bekijken want Sarita Lorena zingt en speelt zelf ook in haar video’s. Zo zie je de zangeres op een stoere motor rijden of op bed in een bijzonder setje kleren. Sarita Lorena kan alle looks in ieder geval allemaal enorm goed hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...