Video: Roxeanne Hazes doet verleidelijk dansje met Sarita Lorena op afterparty Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het populaire televisieprogramma Beste Zangers is al een feestje op zich, maar de deelnemers kunnen er zelf ook wat van. Roxanne Hazes maakt er wel een hele spannende afterparty van met Sarita Lorena…

Roxeanne Hazes gaat los met Sarita Lorena in Beste Zangers

Voor de kijkers houdt het programma Beste Zangers weer op wanneer de aflevering op televisie is afgelopen, maar de deelnemers feesten achteraf nog even door. Roxeanne Hazes en Sarita Lorena zijn twee van de singer-songwriters die dit seizoen meededen aan het bekende televisieprogramma. De twee zijn goede vriendinnen van elkaar en laten dit duidelijk zien aan publiek op een video van één van de afterparty’s. Op het filmpje hieronder is te zien hoe ze samen de heupjes lekker losgooien.

Roxeanne Hazes voert actie tegen pesten

In een recente Instagram story van Roxeanne Hazes vertelt ze hoe ze op haar oude basisschool ‘De Ludgerus’ voorlas uit haar eigen kinderboek ‘Grapje!’. Het boek gaat over Ziva, een zebra zonder strepen. Het beestje wordt gepest en dat is dan ook het thema van het boek. De zangeres werd vroeger zelf gepest en wil kinderen helpen die hetzelfde ervaren. Samen met de directeur van Stichting Stop Pesten Nu!, Patricia Bolwerk en Kinderombutsvrouw, Margrite Kalverboer vertelde ze de kids op de school in Loenen aan de Vecht iets over pesten. In haar eigen woorden noemde ze het een fijne ochtend.

Broer van Roxeanne, André Hazes clean of niet?

Recentelijk plaatste Rachel Hazes een felicitatie aan André Hazes jr. Hij is een jaar clean, maar hoeveel is daar van waar? Juicekoningin Yvonne Coldeweijer brengt de waarheid naar buiten. André is zelf nooit timide geweest over zijn alcohol problemen. In coronatijd liet hij weten dat hij gestopt was met het drinken van alcohol, maar na de start van zijn relatie met Sarah van Soelen laat hij de media weten dat hij toch weer is begonnen met drinken. Daarna wordt bekend dat alcohol niet de enige verslaving is waar Dré mee worstelt. Voor een cokeverslaving heeft hij namelijk ook al in een afkickkliniek gezeten. Tegenwoordig schijnt André Hazes jr. dus clean te zijn, maar hij wordt nog steeds wel eens gespot met een biertje in zijn hand. Het lijkt er dus niet op dat hij 100% clean is.

Roxeanne Hazes wordt de ster van film ‘Kwestie van Geduld’

Binnenkort is er een nieuwe Nederlandse film in de bioscopen te zien: Kwestie van Geduld. Een film heeft natuurlijk een titeltrack nodig. Roxeanne Hazes heeft de eer gekregen om deze samen met zanger Jack Poels op te nemen in de vorm van een duet. Volgens Roxeanne sluit het nummer heel goed aan bij het thema van de film: Vanuit de stad terugkeren naar de Limburgse wortels. Ze is ontzettend dankbaar dat zíj hieraan mee mocht werken. Roxeanne zegt dat het liedje nog mooier en warmer is geworden dan ze had durven denken. Net als de film, heet deze nieuwe titeltrack ook ‘Kwestie van Geduld’. Het nummer is overal te beluisteren. Ook de videoclip is te zien op de maar al-te-bekende site YouTube.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...