Zangeres Do maakt direct indruk in Expeditie Robinson 2021

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De makers van Expeditie Robinson pakken het deze keer anders aan! Kijkers van het programma worden verwend met twee afleveringen per week. Op zondag kan je kijken naar het eiland met gloednieuwe kandidaten van het survivalprogramma. Donderdag is te zien hoe deelnemers die al een keer mee hebben gedaan in hun proeven slagen. Zangeres Do (Dominique van Hulst) heeft donderdag de eerste proef gewonnen.

Eerste Expeditie Robinson-ervaring Dominique van Hulst

Zangeres Do is geen vreemde in Expeditie Robinson! De blondine deed in 2011 al een keer mee met het populaire tv-programma. Zij zat toen in het het 10e seizoen van Expeditie Robinson, waarin ze op een eilandengroep boven Maleisië gedropt werd. Ze heeft zich toen niet echt kunnen bewijzen: van de 17 deelnemers werd Do als zevende weggestemd, op dag 16. Ze eindigde dus als elfde en werd weggestemd door 8 mededeelnemers. Nu krijgt Dominique van Hulst, hoe de zangeres echt heet, een mooie kans om deze ietwat anonieme deelname weg te poetsen!
Do na 10 jaar terug in Expeditie Robinson

Dit jaar vinden er dus twee expedities tegelijk plaats, maar meer dan dat weten de deelnemers zelf ook niet. Belangrijk is dat ze ook niet weten wanneer de twee expedities samengevoegd worden. Eenmaal aangekomen op het eiland in Kroatië komt bij Do meteen een soort survivalinstinct naar boven. Voor de oud-deelnemers is het zeker niet saai of repetitief, maar juist weer nieuw en spannend; in Kroatië is de omgeving en het klimaat totaal anders dan in bijvoorbeeld de Filipijnen.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt Expeditie Robinson geheimen

Do wint eerste proef in oranje badpak

Voorafgaand aan de eerste proef van afgelopen donderdag krijgt de groep te horen dat ze individueel door moeten. De deelnemers beginnen het seizoen met de bekende evenwichtsproef. Hierbij moeten de kandidaten zo lang mogelijk op hun evenwichtsbalk boven het water staan. Degene die het langst op de evenwichtsbalk blijft staan wint onder andere immuniteit. Dominique van Hulst, in oranje badpak, en Saar Koningsberger blijven als laatste over en uiteindelijk wint Do de proef. Hiermee heeft ze haar immuniteit gewonnen en kan ze niet meer weggestemd worden. Voor zangeres Do een mooie start van het seizoen dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.