Zangeres Amy Vol van OG3NE deelt schaars geklede foto in zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse zangeres Amy Vol, bekend als lid van de populaire meidengroep OG3NE, heeft haar Instagram-volgers onlangs betoverd met een prachtige foto.

In deze beeldschone opname zien we Amy in een zwembad, gekleed in verleidelijke , omringd door het glinsterende water en de weelderige blauwe lucht.

Amy Vol Stelt niet teleur met verrukkelijke beelden

Amy Vol, de getalenteerde zangeres van OG3NE, deelt regelmatig betoverende momenten op haar Instagram. Maar laten we niet vergeten dat ze niet alleen een getalenteerde artiest is, maar ook deel uitmaakt van een bijzondere muzikale drieling. Haar zus, Lisa Vol, vormt samen met hun andere zus, Shelley Vol, de krachtige vocale harmonie van OG3NE. Deze zangeres heeft ons weer een foto geleverd waar ze toch weer perfect op staat.

zie ook: Foto: Amy Vol van OG3NE gaat diep door haar knieën in doorschijnend broekje

De OG3NE zusjes gaan er volledig voor

Amy en haar oogverblindende zusjes hebben hun opmerkelijke muzikale reis gelanceerd door deel te nemen aan het Junior Songfestival in 2007, waar ze als winnaars uit de bus kwamen. Hun talent bleef schijnen, en in 2016 waagden ze zich aan “The Voice of Holland”. Het jaar daarop, in 2017, betraden de drie getalenteerde zussen het volwassen toneel van het Eurovisie Songfestival in Kyiv, waar ze een bewonderenswaardige 7e plaats behaalden. Hun muzikale erfenis blijft groeien, en hun fans kijken uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft voor deze buitengewone zanggroep.

Lisa Vol is net zo talentvol als zusje Amy

De getalenteerde Lisa Vol, ook lid van de bekende meidengroep OG3NE, heeft op haar Instagram een onweerstaanbare post gedeeld die haar volgers betovert. En in deze betoverende foto zien we Lisa in een stijlvolle outfit, stralend te midden van een prachtige omgeving. Met haar dikke blonde lokken staat ze vol zelfvertrouwen op de foto. De post straalt een sfeer van moeiteloze elegantie uit, met Lisa als het stralende middelpunt. En haar zelfverzekerde glimlach en charme zijn onmiskenbaar, en ze lijkt te genieten van het moment in de schijnwerpers.

zie ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE doet naam eer aan met goed gevulde boezem

Shelley Vol mogen we zeker niet vergeten

Deze pittige dame is lekker op vakantie geweest naar Madrid. En heeft lekker genoten van de regen met een roze poncho. Maar ze heeft ook genoten van flinke cocktails. Deze Brunette kan zich van allerlei kanten laten zien. De onvergetelijke reis naar Madrid van Shelley begon met een eenvoudig kiekje, een moment van opwinding en anticipatie. Maar toen ze landden na een lange vlucht met slechts 1,5 uur slaap en geen mogelijkheid tot inchecken, wisten ze dat de avonturen van start waren gegaan. Het is duidelijk dat de zusjes met zijn allen wel weten hoe ze verleidelijke foto’s moeten maken.

zie ook: Foto: Shelley Vol van OG3NE krijgt lief likje van haar tweelingzus

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.