Foto: Shelley Vol van OG3NE krijgt lief likje van haar tweelingzus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol deelt via Instagram een aandoenlijke foto samen met tweelingzus en OG3NE lid Shelley. Ze deelt zelfs een natte lik uit..

Amy Vol plaatste onlangs een prachtige foto met haar tweelingzus Shelley online. Of eigenlijk, 4 foto’s in één. Op de foto is te zien hoe de twee prachtig poseren voor de camera, en Amy die zelf een natte grote lik uitdeelt aan haar zus. Maar wat is de aanleiding voor deze foto’s?

Shelley Vol in gezicht gelikt door tweelingzus Amy

Op de foto die Amy Vol op Instagram plaatst is te zien hoe de blondine haar knappe tweelingzus in het gezicht likt, maar waarom? De twee zijn namelijk jarig! En dit bericht van Amy, was natuurlijk speciaal voor hun verjaardag. “BIRTHDAY GAWLS“. De twee zijn alweer 27 jaar geworden, de tijd vliegt. Ter ere aan hun verjaardag delen ze een collage van vier foto’s in één. En deze foto’s zijn stuk voor stuk mooi op hun eigen manier. Sommigen zelfs een beetje apart. Op de eerste foto poseren de twee zussen gewoon normaal, lachend naar de camera, gewoon zoals zichzelf. Op de tweede foto steken ze verleidelijk hun tong uit. Voor wie deze tong bedoeld is, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat ze hem richting de camera uitsteken. Gewoon, lekker gek wezen. Op de derde foto kijken ze er eigenlijk een beetje vermoeid bij. De twee weten niet zo goed wat ze met dit plaatje moeten, dus besluiten ze maar zo te poseren. Ieder z’n eigen ding, toch? Maar de vierde foto is veruit het meest opvallend van alle. Op dit toch wel pikante kiekje is te zien hoe Amy haar zus Shelley vol in het gezicht likt. Wat de aanleiding voor deze lik is, is niet helemaal bekend. Maar in ieder geval lijkt Shelley er zeer zeker van te genieten, aan haar gezicht te zien. Maar ja, wie zou daar nou niet van genieten?

Lees ook: Foto: Amy Vol van OG3NE laat een hoop van zichzelf zien

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy portretteert groot harig monster

Op de Instagram pagina van Amy Vol is te zien hoe ze een prachtige foto van haar hond online zet. Dit prachtige beest boft maar, want als je Amy als baasje hebt, heb je het goed voor elkaar. Als we deze aandoenlijke foto moeten geloven tenminste. De labradoodle wilde even hoi zeggen tegen de volgers van zijn baasje; “Oh ..Hi“. Haar volgers reageren dan ook vol geluk op deze foto. Zoey Ivory: “😍😍😍😍”. Het is wel duidelijk dat het beest de show steelt, want de foto is mega populair. Zouden de volgers van Amy meer van de hond willen zien? De labradoodle lijkt alle volgers voor zich te hebben gewonnen, en niemand lijkt meer om te kijken naar Amy. Het account is nu van dit grote, harige monster. 

Lees ook: Foto: Amy Vol van OG3NE laat achterkant zien tijdens wilde voorbereiding

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.