Foto: Lisa Vol van OG3NE doet naam eer aan met goed gevulde boezem

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres Lisa Vol van meidengroep OG3NE heeft een plaatje online gezet waar haar goed gevulde topje erg mooi op te zien is.

Lisa Vol vermaakt volgers met foto van zeer goed gevuld topje

De aantrekkelijke zangers weet haar volgers wel weer te vermaken met een foto van haar goed gevulde topje. Lisa Vol heeft de meest prachtige vrouwelijke vormen en is ook niet bang om die te laten zien. Dat merk je wel aan haar foto’s die ze online heeft staan op haar Instagram. De knappe blondine vindt het prima om met haar geode een beetje te pronken. Sterker nog, daar wordt ze erg blij van. Haar volgers ook, want die krijgen zo meer te zien van het aantrekkelijke lijf van de beeldschone zangeres. En om te zorgen dat Lisa zich ook gewaardeerd wordt, geven de fans van de zangeres haar onder elke foto natuurlijk een stortvloed aan complimentjes. Zo laten ze aan Lisa weten dat haar prachtige foto’s ontzettend gewaardeerd worden. Dat maakt Lisa natuurlijk ontzettend blij.

Lees ook: Video: Amy Vol van OG3NE laat volgers bij zusje Lisa naar binnen kijken
Lisa Vol heeft als oudste zusje wel het juiste voorbeeld om te geven

De prachtige blondine is natuurlijk de oudste van de drie zusjes OG3NE. Ze moet dus als oudste van het stel continu het juiste voorbeeld geven. En dat doet ze dan ook met veel plezier. Het juiste voorbeeld in dit geval betekent laten zien hoe je de mooiste foto’s online kan zetten voor je volgers. En daar is Lisa natuurlijk ontzettend goed in. De knappe zangeres weet zonder al te veel moeite de ene mooie foto na de andere te produceren. En dat levert natuurlijk een hele lading positieve reacties op. Het is ook niet zo gek dat van alle drie de zusjes, Lisa het meest populair is. De knappe blondine dwingt dat af met haar ongelooflijke charisma. Elke foto die Lisa maakt is gelijk een verleidelijk plaatje om naar te kijken.
Het aantrekkelijke van Lisa Vol van OG3NE

Natuurlijk helpt het dat Lisa een ontzettend goed heeft. Daardoor worden alle foto’s die ze maakt automatisch al een stukje leuker om naar te kijken. De verrukkelijke blondine weet met haar foto’s altijd zichzelf van haar beste kant te laten zien. Ze draagt vaak pakjes of jurkjes, waarin haar troeven flink naar voren worden geduwd en je veel ziet van de vorm van haar . Dat combineert Lisa vaak met een verleidelijke pose of een blik om haar volgers helemaal te betoveren. En dat lukt vooralsnog heel erg goed. De knappe blondine weet als geen ander hoe ze een foto moet maken die door al haar volgers leuk wordt gevonden. Dat is toch wel een heel erg bijzonder talent. Lisa loopt daar absoluut een streepje mee voor op haar zusjes, die flink opkijken naar hun oudere zus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.