Yvonne Coldeweijer heeft ‘walgelijk goor’ nieuws over vreemdganger Danny de Munk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danny de Munk beweerde niets te vrezen te hebben voor de Juice channels. Maar Yvonne Coldeweijer, bekend van haar Instagramaccount Life of Yvonne, weet dat Danny zich stiekem wél meerdere malen vreselijk heeft misdragen…

Yvonne Coldeweijer komt met juice over Danny de Munk

Yvonne Coldeweijer deelde op haar stories een interview van Danny de Munk waarin hij zei dat hij zich netjes gedraagt en dus totaal niet bang was voor Juice channels. Veel BN’ers vrezen tegenwoordig voor hun status omdat de spionnen die Juice kanalen voorzien van inside information geen genade kennen. Maar toen Yvonne het interview waarin de bekende musicalster zei niets te vrezen te hebben deelde op haar juice kanaal LifeofYvonne, stroomde haar DM vol met informatie over Danny die toch iets compleet anders beweerde dan De Munk zelf.

Danny de Munk of Danny de Junk?

Yvonne Coldeweijer zegt in haar YouTube video honderden DM’s te hebben ontvangen over het wangedrag van Danny de Munk. Er wordt vaak gerefereerd naar de hoeveelheid verboden middelengebruik door de acteur. Danny zelf beweert hier nooit een geheim van te hebben gemaakt. Zijn vrienden zouden hem zelfs Danny de Junk als bijnaam hebben gegeven! Maar naast deze praktijken zou Danny nog een stap verder gaan. Hij zou meerdere keren zijn vreemdgegaan met verschillende vrouwen en ook nog eens op bijzondere plekken. Zo zijn er verhalen afkomstig van Yvonne’s ‘spionnenleger’ die zeggen dat hij het in de tourbus zou hebben gedaan op de terugweg van een musicalshow en ook vaal backstage. Hij pleegde duidelijk veel overspel binnen producties waarin hij een van de hoofdrollen acteerde.

Yvonne Coldeweijer: vies, vuil, walgelijk goor verhaal

Na al deze verhalen leek het al wel duidelijk dat Danny de Munk zijn vrouw Jenny, waarmee hij al meer dan 30 jaar samen is, waarschijnlijk toch wel het een en ander uit te leggen had thuis, maar het bleef niet bij enkel overspel en middelengebruik. Er was een dame die Yvonne DM’de (die graag anoniem wilde blijven en niet wilde dat Yvonne screenshots zou delen met de buitenwereld) met een nog intenser verhaal. De dame zou zo’n tien jaar geleden (op 21-jarige leeftijd) achter de schermen hebben gewerkt bij de musical Ciske de Rat. Danny de Munk speelde hierin een hoofdrol en was daarmee een belangrijk persoon binnen de productie. Danny heeft toen het nummer van de dame opgevraagd en haar gebeld. In dit gesprek stelde de musicalster haar voor om na een optreden in Enschede langs te komen bij zijn huisje. De dame heeft hiermee ingestemd en werd vervolgens door Danny én de zwager van Danny opgehaald om langs te komen. De zwager van Danny de Munk is de man van Jenny’s zus, de vrouw van De Munk. De dame in kwestie was geschrokken van het dubbele bezoek maar is wel meegegaan en bij Danny’s huisje hebben zich seksuele handelingen voorgedaan.

Lees ook: Zet je schrap: Yvonne Coldeweijer geeft update over rel rondom Marco Borsato

Danny gaat meerdere keren de fout in

“Bij Danny gaat alles gecombineerd met drugs” heeft de dame verteld. Deze drugs deelde hij ook met de dame waarbij haar grenzen zijn vervaagd en daar heeft ze tot op de dag van vandaag nog steeds last van. Ze zat namelijk door hem in een complete waas. Daarnaast wist de vrouw nog wat inside information te vertellen over Danny’s voorkeuren. Zo zou Danny altijd een bij zich hebben (de vrouw noemde dit overduidelijk compensatiegedrag) en houden van wilde seksuele handelingen zoals trio’s.

Yvonne Coldeweijer schrikt zich kapot

Het nare van het verhaal moest nog komen. Danny de Munk vroeg de dame mee met twee andere mannen naar het spectaculaire event Sensation. Ze moest het om mee te mogen, alleen wel even doen met de drie mannen. De dame wilde dat eigenlijk niet en heeft dat toen aangegeven. Toen mocht ze meteen niet meer mee naar Sensation en hadden ze plots geen kaartje meer voor haar. Ze heeft toen zelf nog een kaartje geregeld. De heren hebben haar toen heel aardig opgehaald van het station. Maar in plaats van naar het feest, reden ze met zijn vieren naar het Amsterdamse bos. Daar is de vrouw onder druk gezet om het alsnog het te doen met de mannen.

Yvonne is bloedlink

Yvonne is woest vanwege dit verhaal. Hij heeft het meisje er compleet ingeluisd volgens haar. De BN’er heeft veel macht, en de vrouw denkt dat ze zelf ook niet duidelijk genoeg is geweest. Maar dit is precies het probleem wat nu tegenwoordig wel vaker voorkomt. Hierbij valt te denken aan de schandalen bij The Voice (met onder andere Marco Borsato en Ali B) of Marc Overmars. De Juice koningin noemt het “echt heel erg walgelijk”. Yvonne vraagt zich af of zijn vrouw dit allemaal weet. Ze kan het zich bijna niet voorstellen. De dame in kwestie wilt weten of er nog meer slachtoffers zijn en zou daar dan graag mee in contact komen. De zwager van Danny heeft later zijn excuses aangeboden en dat geeft meteen aan dat ze wisten dat het eigenlijk niet kon wat ze hebben gedaan. Danny de Munk heeft nog niet gereageerd. We zijn benieuwd of de acteur en zanger dit nog gaat doen en of zijn vrouw Jenny nog bij hem blijft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!