Woedende Yvonne Coldeweijer gaat los op Marco Borsato in vernietigende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer, de roddelkoningin van YouTube, is helemaal klaar met Marco Borsato en maakt hem met de grond gelijk. 

Op YouTube en social media gaat ze rond als Alberta Verlinde, vanwege haar scherpe tong en buitenmate groot gevoel voor roddels. Yvonne Coldeweijer heeft die reputatie ook dubbel en dwars waargemaakt. De laatste tijd begint ze een grote aanval tegen zanger Marco Borsato. Niet heel gek ook, gezien de geruchten rondom de bekende zanger, die na de aangifte tegen hem waarschijnlijk niet veel langer alleen maar geruchten zullen blijven. Yvonne is er echter helemaal klaar mee en start een woeste tirade op haar Instagram. En die is absoluut het kijken waard.

Lees ook: Met welke fan ging Marco Borsato vreemd in een weiland?

Wie is Yvonne Coldeweijer eigenlijk?

Nu het nieuws rondom Marco Borsato enorm opblaast zijn er veel mensen die hun kant van het verhaal willen doen. Een daarvan is professioneel roddeltante en ontzettend knappe verschijning Yvonne Coldeweijer. Ze kwam als een van de eerste met serieuze aantijgingen tegen Nederlands bekendste zanger en leek ook meerdere malen belastend bewijs te hebben tegenover Marco. Maar wie is de blonde influencer eigenlijk? Als roddelkoningin wordt Yvonne steeds bekender in Nederland. Via haar YouTube kanaal Life of Yvonne houdt ze haar volgers op de hoogte van de laatste roddels over bekende Nederlanders. Maar je kan Yvonne ook kennen van haar niet-zo-goed-lopende carrière op televisie. Zo zat ze in in K2 Zoekt K3waar ze nooit de liveshows bereikte, en deed ze erg kort mee aan Wie Is De MolAls zangeres heeft ze meer succes. Zo speelde ze hoofdrollen in de musicals Wicked en The Little Mermaid.

Yvonne maakt video’s over marco Borsato

Yvonne haar gehele kanaal bestaat uit roddels over allerlei bekende Nederlanders. Toch springt er een persoon meteen in het oog. De laatste maanden keerde ze zich namelijk fel tegen Marco Borsato en maakte ze meerdere keren video’s over de bekende zanger. Ze lijkt al een tijdje een persoonlijke vendetta tegen Marco te hebben. Zou Yvonne al langer weten dat er iets niet helemaal klopt aan Marco en zich daarom zo fel tegen hem hebben gekeerd?

Yvonne vs. Marco bereikt een spannend hoogtepunt

Nu is de bom tussen Yvonne en Marco dus definitief gebarsten, na de aangifte tegen de bekende zanger. Yvonne heeft zo haar eigen ideeen over de hele situatie. En aangezien de bijzonder knappe blondine geen blad voor de mond neemt, gooit ze al die gedachtes meteen online. Op haar Instagram begint ze een flinke tirade over de zanger. Tenminste, niet specifiek tegen Marco, maar wel over hem. Ze reageert namelijk op een reactie die iemand plaatst op een post van RTL Boulevard. Daar komt Yvonne meerdere malen erg fel uit de hoek. Het is duidelijk dat het onderwerp haar aan het hart gaat. De hele situatie zit erg hoog bij Yvonne, die het als haar taak ziet om dit verhaal te blijven volgen tot het bittere eind. Hieronder staat de gehele monoloog van Yvonne, zodat je zelf aan de lijve kan ondervinden hoe fel de prachtige blondine precies kan zijn.
Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.