Foto: Marc Overmars bedroog deze vrouw met vieze appjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Net als je dacht dat al het drama in bekend Nederland weer een beetje begon te gaan liggen, komt Marc Overmars aanzetten met een aantal vieze appjes. 

Marc Overmars, de succesvolle technisch directeur van Ajax is per direct vertrokken bij de voetbalclub. Hij heeft zijn contract ingeleverd, omdat hij een langere periode nogal vieze appjes heeft rond gestuurd naar meerdere vrouwelijke collega’s. Marc is duidelijk blind. Want wie zou ooit appjes rondsturen als hij al de perfecte vrouw thuis heeft zitten wachten? Zijn vrouw, Chantal van Woensel, is ook duidelijk overstuur door de hele situatie. Marc vertrekt gelijk met zijn spullen.

Lees ook: Foto: Emma Heesters blinkt ook uit in rol van voetbalvrouw

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AFC Ajax (@afcajax)

Marc had eigenlijk Marco moeten heten

De voormalig technisch directeur van Ajax schaamt zich natuurlijk kapot. Maar het lijkt er wel een beetje op alsof hij de storm voor wilde zijn. er waren al geruchten dat er een aantal onprettige feitjes over Marc naar buiten zouden komen. Na de hele situatie rondom The Voice of Holland viel dat natuurlijk ook op andere plekken te verwachten. Misschien zit het hem in de naam. Marc en Marco scheelt ook maar een letter natuurlijk. Marc zou niet zulke fijne foto’s hebben rondgestuurd naar vrouwen binnen de organisatie en houdt de eer aan zichzelf door op te stappen voordat het nieuws naar buiten kwam.

Op deze foto zie je wat Marc Overmars weggooit

Marc zet met deze onthulling misschien ook wel een punt achter zijn relatie met Chantal van Woensel. De vrouw van Marc is de voormalig Miss Nederland. Daarmee had Marc een van de mooiste en leukste vrouwen van Nederland te pakken. Maar misschien niet meer voor lang. Want na het heftige nieuws denkt Chantal misschien ook wel erover om haar man te verlaten. Na haar deelname aan Miss Holland in 1995 mocht Chantal in Namibië meedoen aan de Miss Universe verkiezing. Daar werd ze 22ste van de 82 deelnemers. Marc zou dus een van de mooiste vrouwen van de wereld weg hebben gejaagd als Chantal hem verlaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.