Foto: Marc Overmars bedroog deze vrouw met vieze appjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Net als je dacht dat al het drama in bekend Nederland weer een beetje begon te gaan liggen, komt Marc Overmars aanzetten met een aantal vieze appjes. 

Marc Overmars, de succesvolle technisch directeur van Ajax is per direct vertrokken bij de voetbalclub. Hij heeft zijn contract ingeleverd, omdat hij een langere periode nogal vieze appjes heeft rond gestuurd naar meerdere vrouwelijke collega’s. Marc is duidelijk blind. Want wie zou ooit appjes rondsturen als hij al de perfecte vrouw thuis heeft zitten wachten? Zijn vrouw, Chantal van Woensel, is ook duidelijk overstuur door de hele situatie. Marc vertrekt gelijk met zijn spullen.

Lees ook: Foto: Emma Heesters blinkt ook uit in rol van voetbalvrouw
Marc had eigenlijk Marco moeten heten

De voormalig technisch directeur van Ajax schaamt zich natuurlijk kapot. Maar het lijkt er wel een beetje op alsof hij de storm voor wilde zijn. er waren al geruchten dat er een aantal onprettige feitjes over Marc naar buiten zouden komen. Na de hele situatie rondom The Voice of Holland viel dat natuurlijk ook op andere plekken te verwachten. Misschien zit het hem in de naam. Marc en Marco scheelt ook maar een letter natuurlijk. Marc zou niet zulke fijne foto’s hebben rondgestuurd naar vrouwen binnen de organisatie en houdt de eer aan zichzelf door op te stappen voordat het nieuws naar buiten kwam.

Op deze foto zie je wat Marc Overmars weggooit

Marc zet met deze onthulling misschien ook wel een punt achter zijn relatie met Chantal van Woensel. De vrouw van Marc is de voormalig Miss Nederland. Daarmee had Marc een van de mooiste en leukste vrouwen van Nederland te pakken. Maar misschien niet meer voor lang. Want na het heftige nieuws denkt Chantal misschien ook wel erover om haar man te verlaten. Na haar deelname aan Miss Holland in 1995 mocht Chantal in Namibië meedoen aan de Miss Universe verkiezing. Daar werd ze 22ste van de 82 deelnemers. Marc zou dus een van de mooiste vrouwen van de wereld weg hebben gejaagd als Chantal hem verlaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.