Maak kennis met de prachtige boerin Janine uit Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer zover, het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw is terug! En de prachtige boerin Janine is klaar om de liefde te vinden. 

Van de ruim 466 boeren die zich hadden aangemeld voor Boer Zoekt Vrouw mogen er tien nu op zoek naar de liefde. Yvon Jaspers zal de boeren de komende week helpen met het vinden van hun ideale partner. Onder hen is de beeldschone boerin Janine, die hoopt de prins op het witte schaap tegen het lijf te lopen. De Zuid-Limburgse schone gooit erg hoge ogen dit seizoen. Hoe het Janine zal vergaan in de zoektocht naar liefde ga je de komende weken zien, maar het is in ieder geval hoog tijd om eens kennis te maken met deze prachtige schapenhoedster.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Milou uit Boer Zoekt Vrouw
Janine de beeldschone schapenhouder

De beeldschone blondine komt uit het zuiden van het land. Janine is schapenhouder in Zuid-Limburg en heeft het eigenlijk stiekem veel te druk voor een relatie. Druk, druk, druk is een beetje haar motto. Ze heeft eigenlijk alleen de zondagmiddag voor zichzelf. Janine is dus op zoek naar een man met passie voor het boerenleven, die het niet erg vindt om alleen in de avonduurtje van elkaar te kunnen genieten. Janine is een energieke stuiterbal die altijd wat te doen moet hebben. Hopelijk zijn de mannen klaar voor de energieke blondine. Aan haar looks zal het in ieder geval niet liggen.

Speciaalbier en Sambuca

Laat je door haar beroep niet van de wijs brengen. Janine is een wilde tante. Overdag is ze de brave schapenhoudster die hard in het boerenbedrijf werkt. Maar ’s avonds dan komen de stoute schoenen tevoorschijn. Dan pakt ze gerust een speciaalbiertje er bij. Of een shotje Sambuca. Janine gaat graag met vriendinnen een paar dagen weg, lekker op stap. Ook bezoekt ze regelmatig tentfeesten en is ze een groot liefhebber van carnaval. Janine is een regelrecht feestbeest dus, al houdt ze ook van haar rustige avondjes op de bank. Janine geniet dus vol van het leven, zelfs met zo’n drukke baan.

Leer boerin Janine nog beter kennen

De prachtige boerin Janine is niet op haar mondje gevallen. Ze is dan ook op zoek naar een man die haar wat tegengas kan geven. Ze maakt lange dagen en is op zoek naar iemand die mee zou willen draaien in het boerenbedrijf of op zijn minst er geen probleem van maakt dat Janine zoveel tijd en energie er in steekt. Ook zoekt ze een man die ervan houdt om af en toe een dag weg te gaan, tentfeesten te bezoeken en die vooral niet jaloers is, aangezien de blondine nog wel eens moet samenwerken met haar exen. De camera is haar ook niet onbekend. Eerder nam ze al plaats voor de lens om over zichzelf en haar bedrijf te vertellen. Als je dus meer over Janine wilt weten kun je onderstaande video dus bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?