Youtuber OnneDi krijgt haar zin door jankaanval

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Onnedi Slagter

Spoiler alert!

Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. De survivalshow blijft scoren: deze keer keken er maar liefst 1,4 miljoen mensen!

We moesten deze week helaas afscheid nemen van misschien wel de meest sympathieke van het stel: Jaap van Deurzen. De man, die we kennen als crisis- en rampenverslaggever, kwam met 5 stemmen tegen er nét eentje te kort. Youtuber Dionne Slagter, beter bekend als OnneDi, ontsnapte met 4 stemmen op het nippertje aan de galg. Door haar zwakke optreden tijdens de proef leek haar vonnis echter getekend. Hoe ze het tóch overleefde? Youtubers zijn gewoon ontzettend goed in het produceren van krokodillentranen!

Dionne Slagter in tranen

Ze lijkt zo ontzettend stoer met al haar tatoeages, maar schijn bedriegt! Onnedi lijkt onder haar buitenste laag – een goede laag trouwens! – een klein hartje te hebben. In een loodzware proef waarbij collega-Youtuber Kalvijn als een aapje door alle touwen wist te klauteren bleef Dionne reddeloos verloren achter, met een hoop tranen tot gevolg. De 28-jarige blondine verkeerde in zo’n zwaar teleurgestelde staat, dat ze de rest van de aflevering nodig had om uit te snotteren. En daar kregen haar zichtbaar geïrriteerde kampgenoten na een tijdje écht genoeg van. De enige die het voor haar opnam? Juist ja, ‘Ome’ Jaap – held! Van Deurzen heeft haar naar eigen zeggen nog even ‘getroost in het water’. Ouwe regelaar.

Negatieve aandacht is ook aandacht

Maar waren de tranen van Onnedi wel zo oprecht als ze leken? Met momenten leek ze net een klein kind die haar zin niet had gekregen in de snoepwinkel. Een hoop snotteren maar weinig échte tranen. Wat blijkt? Dit huilenbalk-gedoe lijkt gewoon een dingetje te zijn onder vloggers! Op het Instagramkanaal ‘Waaromvloggersjanken’ wordt deze huil-strategie genadeloos blootgelegd: lopen de views op je Youtubekanaal terug? Gewoon ’n huilfilmpje uploaden, en iedereen wil weten wat er aan de hand is. Een tijdloze succesformule, die dus ook goed blijkt te werken op een onbewoond eiland! Je raadt het al: Onnedi is op dit gebied ook een échte prof. Potje, janken, iedereen ergert zich dood, maar tóch de eliminatie-dans ontspringen? We zeggen altijd maar zo, negatieve aandacht is ook aandacht…

Andere bekende namen, bijvoorbeeld Monica Geuze, Anna Nooshin en dus ook huidige deelnemer Kalvijn verschenen al eerder op ‘waaromvloggersjanken’. We verwachten dan ook dat zodra hij op het hakblok terecht komt, er zeker ook tranen zullen vloeien. Maar hoe geëmancipeerd we met z’n allen ook zijn, mannentranen scoren nog steeds minder goed dan vrouwentranen…

Geus blijft nuchter

Ondertussen was Rob Geus bezig met andere, veel belangrijkere vraagstukken om zijn kop over te breken. Na lang peinzen concludeerde hij dat de voedselvoorraad, zonder bron van inkomst, begint te slinken. Die gaat ooit nog een Nobelprijs winnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!