Wow: Zo zag je GTST-actrice Sophie Bouquet nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet blijkt behalve een leuke actrice ook een uitstekend model! De brunette laat zich op deze foto’s van een kant zien die we niet van haar kennen…

Sophie Bouquet laat zich zien van een kant die we niet vaak zien van de actrice. We kennen Sophie natuurlijk als een lief, blij en enthousiast type. En de actrice is natuurlijk ook geen lelijke verschijning. Sophie houdt ons regelmatig op de hoogte via veel foto’s op Instagram. Met bijna 20 duizend volgers stijgt haar populariteit flink. De meeste mensen kennen Sophie natuurlijk van haar dagelijkse optreden in Goede tijden, Slechte tijden. In GTST speelt Sophie de rol van Merel Verduyn. Sinds haar optreden in de soap-serie is haar bekendheid binnen het land gestegen. Net zoals haar volgers.

Nu stapt Sophie ineens helemaal uit haar comfort-zone. Althans, ze laat een kant van haar zien die we niet eerder zagen. Sophie kennen we als een lieve, enthousiaste brunette. Maar wat ze nu op Instagram zet, had niemand zien aankomen. Maar je hoort het mannelijke publiek zeker niet klagen over deze foto’s.

Sophie laat volledig andere kant zien

Sophie laat dus een totaal andere kant zien van hoe we haar kennen. De actrice staat een beetje bekend als verlegen, maar nu laat ze dat vooroordeel volledig vallen. Sophie deelt namelijk beelden via Instagram die veel mensen hebben laten schrikken, op een goede manier. De actrice plaatst foto’s van een fotoshoot. Met hele mooie en soms foto’s. Sophie is onder andere te zien in een enorm grote jurk, en in een kleurrijk pak. Vooral de jurk is waar mensen enthousiast over zijn. Duidelijk is dat Sophie superblij is met de foto’s. Ze zet het volgende onder de foto’s: “Dankjewel Melanie dat je me dit liet doen. Ik heb de leukste tijd als ik met je samenwerk en de resultaten zijn prachtig 🌷 en btw deze jurk is een droooooom ☁️”. Zelf is Sophie dus ook enthousiast over de jurk, en dat mag ook, want het is een fantastisch mooie jurk. En de vrouw in de jurk natuurlijk ook!

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet slurpt gretig op foto na metamorfose

Sophie Bouquet deelde eerder al mooie foto’s

Sophie Bouquet deelde eerder al wat spannende kiekjes via Instagram. Op de video is te zien hoe de actrice aan het poseren is voor een camera. Er worden foto’s van haar genomen terwijl ze vrij weinig kleding aanheeft. Hier liet ze al zien dat ze niet bang is voor negatieve reacties, en dat ze al flink wat ervaring heeft met model staan. De brunette is naast actrice dus ook gewoon model. We zagen het al eerder, met deze video. Ze is niet bang om dit soort beelden te delen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje. 

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!