Wow: Zo zag je GTST-actrice Sophie Bouquet nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet blijkt behalve een leuke actrice ook een uitstekend model! De brunette laat zich op deze foto’s van een kant zien die we niet van haar kennen…

Sophie Bouquet laat zich zien van een kant die we niet vaak zien van de actrice. We kennen Sophie natuurlijk als een lief, blij en enthousiast type. En de actrice is natuurlijk ook geen lelijke verschijning. Sophie houdt ons regelmatig op de hoogte via veel foto’s op Instagram. Met bijna 20 duizend volgers stijgt haar populariteit flink. De meeste mensen kennen Sophie natuurlijk van haar dagelijkse optreden in Goede tijden, Slechte tijden. In GTST speelt Sophie de rol van Merel Verduyn. Sinds haar optreden in de soap-serie is haar bekendheid binnen het land gestegen. Net zoals haar volgers.

Nu stapt Sophie ineens helemaal uit haar comfort-zone. Althans, ze laat een kant van haar zien die we niet eerder zagen. Sophie kennen we als een lieve, enthousiaste brunette. Maar wat ze nu op Instagram zet, had niemand zien aankomen. Maar je hoort het mannelijke publiek zeker niet klagen over deze foto’s.

Sophie laat volledig andere kant zien

Sophie laat dus een totaal andere kant zien van hoe we haar kennen. De actrice staat een beetje bekend als verlegen, maar nu laat ze dat vooroordeel volledig vallen. Sophie deelt namelijk beelden via Instagram die veel mensen hebben laten schrikken, op een goede manier. De actrice plaatst foto’s van een fotoshoot. Met hele mooie en soms pikante foto’s. Sophie is onder andere te zien in een enorm grote jurk, en in een kleurrijk pak. Vooral de jurk is waar mensen enthousiast over zijn. Duidelijk is dat Sophie superblij is met de foto’s. Ze zet het volgende onder de foto’s: “Dankjewel Melanie dat je me dit liet doen. Ik heb de leukste tijd als ik met je samenwerk en de resultaten zijn prachtig 🌷 en btw deze jurk is een droooooom ☁️”. Zelf is Sophie dus ook enthousiast over de jurk, en dat mag ook, want het is een fantastisch mooie jurk. En de vrouw in de jurk natuurlijk ook!

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet slurpt gretig op foto na metamorfose

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet deelde eerder al mooie foto’s

Sophie Bouquet deelde eerder al wat spannende kiekjes via Instagram. Op de video is te zien hoe de actrice aan het poseren is voor een camera. Er worden foto’s van haar genomen terwijl ze vrij weinig kleding aanheeft. Hier liet ze al zien dat ze niet bang is voor negatieve reacties, en dat ze al flink wat ervaring heeft met model staan. De brunette is naast actrice dus ook gewoon model. We zagen het al eerder, met deze gewaagde video. Ze is niet bang om dit soort beelden te delen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.