Wow: Zo zag je GTST-actrice Sophie Bouquet nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet blijkt behalve een leuke actrice ook een uitstekend model! De brunette laat zich op deze foto’s van een kant zien die we niet van haar kennen…

Sophie Bouquet laat zich zien van een kant die we niet vaak zien van de actrice. We kennen Sophie natuurlijk als een lief, blij en enthousiast type. En de actrice is natuurlijk ook geen lelijke verschijning. Sophie houdt ons regelmatig op de hoogte via veel foto’s op Instagram. Met bijna 20 duizend volgers stijgt haar populariteit flink. De meeste mensen kennen Sophie natuurlijk van haar dagelijkse optreden in Goede tijden, Slechte tijden. In GTST speelt Sophie de rol van Merel Verduyn. Sinds haar optreden in de soap-serie is haar bekendheid binnen het land gestegen. Net zoals haar volgers.

Nu stapt Sophie ineens helemaal uit haar comfort-zone. Althans, ze laat een kant van haar zien die we niet eerder zagen. Sophie kennen we als een lieve, enthousiaste brunette. Maar wat ze nu op Instagram zet, had niemand zien aankomen. Maar je hoort het mannelijke publiek zeker niet klagen over deze foto’s.

Sophie laat volledig andere kant zien

Sophie laat dus een totaal andere kant zien van hoe we haar kennen. De actrice staat een beetje bekend als verlegen, maar nu laat ze dat vooroordeel volledig vallen. Sophie deelt namelijk beelden via Instagram die veel mensen hebben laten schrikken, op een goede manier. De actrice plaatst foto’s van een fotoshoot. Met hele mooie en soms foto’s. Sophie is onder andere te zien in een enorm grote jurk, en in een kleurrijk pak. Vooral de jurk is waar mensen enthousiast over zijn. Duidelijk is dat Sophie superblij is met de foto’s. Ze zet het volgende onder de foto’s: “Dankjewel Melanie dat je me dit liet doen. Ik heb de leukste tijd als ik met je samenwerk en de resultaten zijn prachtig 🌷 en btw deze jurk is een droooooom ☁️”. Zelf is Sophie dus ook enthousiast over de jurk, en dat mag ook, want het is een fantastisch mooie jurk. En de vrouw in de jurk natuurlijk ook!

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet slurpt gretig op foto na metamorfose

Sophie Bouquet deelde eerder al mooie foto’s

Sophie Bouquet deelde eerder al wat spannende kiekjes via Instagram. Op de video is te zien hoe de actrice aan het poseren is voor een camera. Er worden foto’s van haar genomen terwijl ze vrij weinig kleding aanheeft. Hier liet ze al zien dat ze niet bang is voor negatieve reacties, en dat ze al flink wat ervaring heeft met model staan. De brunette is naast actrice dus ook gewoon model. We zagen het al eerder, met deze video. Ze is niet bang om dit soort beelden te delen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!