GTST-actrice Sophie Bouquet slurpt gretig op foto na metamorfose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

GTST-actrice Sophie Bouquet ziet er helemaal anders uit na een mooie metamorfose! Ze viert het met een heerlijke traktatie…

Met een mooie foto vanaf een terrasje laat Sophie Bouquet aan haar volgers weten dat ze voor een andere look is gegaan! We zien de GTST-actrice door haar rietje slurpen met inderdaad een nieuwe haarkleur. Wie haar een beetje in de gaten gehouden heeft de afgelopen tijd, zal zien dat ze met een lichtere coupe dan voorheen door het leven wandelt. Bruin met lichte highlights is de nieuwe winnende formule. Ziet er heerlijk uit! Dat drankje trouwens ook!

Sophie Bouquet heeft nieuwe kleur haar

Sophie geeft een extra speciaal bedankje aan haar kapster, voor haar nieuwe haar. Ze zet bij de foto’s; ”jeeej thanks @mogeenamsterdam voor mijn nieuwe look en de gezelligheid, nu al benieuwd wat we de volgende keer gaan doen”. Sophie is dus duidelijk erg tevreden met de fonkelnieuwe look, en ze is niet de enige die dat vindt. Haar volgers reageren massaal op haar kiekje; ”Mooie foto’s, Sophie!”, ”Hele mooie foto van een mooie leuke vrouw”, ”Wat een knapperd ben jij ook!!” Ook haar grote groep mannelijke volgers is complimenteus.

Lees ook: Video: GTST-actrice Sophie Bouquet wordt bemind op aanrecht

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet heeft al bijna een jaar relatie

Helaas voor alle gretige mannen, Sophie Bouquet is bezet. De GTST-actrice is al ruim 9 maanden dolgelukkig met haar vriend Joshua Koopman. Ze zet hiervan video’s op Instagram. Ze plaatst een video waarin de twee zoenend op het aanrecht te zien zijn. Sophie en Joshua zijn helemaal in de wolken. Althans, dat lijkt zo. Je weet natuurlijk nooit wat er echt speelt. Maar helaas voor alle mannen, ze is bezet. Dus als jullie nog een droom hadden om met Sophie te eindigen, dit kan je vergeten. De relatie tussen de twee lijkt fantastisch goed te gaan en ze zijn helemaal gek op elkaar. Die Joshua boft maar, hè.

Sophie heeft lieve poezen

Sophie heeft ook een video van haar poes online gezet. Of moet ik eigenlijk zeggen, haar poezen. Ze heeft er zelfs een hele story voor aangemaakt op Instagram. Hoewel het mapje met foto’s een héél spannende naam heeft, is de inhoud niet wat je als mannelijke volger hoopt. Het zijn gewoon haar twee katten, maar wel leuke katten. Op de video’s is te zien hoe ze met elkaar spelen en het leuk hebben met elkaar. Als je fan bent van katten, is dit fantastisch om te zien. En blijkbaar vindt Sophie het leuk genoeg om te plaatsen. Ze is dol op haar poezen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...