Wow: OnneDi deelt verleidelijke foto’s in haar favoriete setje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

OnneDi gebruikt een stel schitterende foto’s om haar volgers flink te verleiden. Is zo’n outfit niet véél te koud voor deze tijd van het jaar?

DIonne Slagter, beter bekend als OnneDi, verleidt haar volgers intens met een aantal van haar persoonlijk favoriete kiekjes op Instagram. De blondine besloot een rondje door het bos te wandelen in haar favoriete setje. Echter lijkt deze outfit vrij koud te zijn voor deze tijd van het jaar. Wat blijkt: de foto’s werden al eerder gemaakt. Dionne is zó trots op de kiekjes, dat ze haar volgers er regelmatig mee bestookt. We horen uiteraard niemand klagen!

OnneDi maakt koude boswandeling met bijna geen kleding

Dionne Slagter, beter bekent als OnneDi, besloot is even uiterst pikant op Instagram te verschijnen, op deze gloednieuwe kiekjes. De blondine lijkt vrij weinig te geven om de temperatuur van de afgelopen tijd, want op deze pikante plaatjes lijkt Dionne bijna geen kleding te dragen. We zien OnneDi die een doodnormale boswandeling maakt op een mooie middag. Nou ja, doodnormaal, de outfit van de blondine lijkt echter wel vrij opvallend te zijn. Dionne draagt een wonderbaarlijk luchtig pakje, met veel open stukken op de benen en voorkant. Ook loopt de blondine op blote voeten. Vervolgens besloot Dionne om er even bij te gaan liggen, midden in het bos. Moet kunnen. Op een stevige, grote boomstam sloot Dionne af met wat zittende kiekjes, en met zo’n outfit aan leverde het uiteraard een stel prachtige kiekjes op. Daarmee is deze fotoshoot dan ook meer dan geslaagd, en heeft Dionne Slagter weer een stel pikante kiekjes die ze aan haar Instagram-feed zal kunnen toevoegen. En waarmee ze haar volgers eens even goed in de watten heeft gelegd..

Lees ook: Dionne Slagter (Onnedi) in pikant verkleedpartijtje op TikTok

Pikante OnneDi toont levensgevaarlijke monsterklauwen

OnneDi kennen we natuurlijk als een spontane, lieve dame die nooit iemand zal kwaad doen. Zo staat de blondine tenslotte bekend, en dat zal niet uit het niets zijn gekomen. Echter lijkt Dionne Slagter ook een hele andere kant te hebben, die we nooit eerder zagen bij de poeslieve blondine. Via Instagram toont Dionne deze zijde van haarzelf, wat leidt tot een hoop schrik bij het publiek. Hier toonde Dionne namelijk haar Halloween-outfit, en men leek deze outfit behoorlijk eng te ervaren. In het eerste shot van de video zien we Dionne in een pikant, luchtig topje. Dit beeld leek echter al gauw te veranderen zodra er een enorme transitie ontstond, waarna haar hele uiterlijk veranderde. Gezicht in de schminck, outfit aan en Dionne was helemaal niet meer te herkennen. Ook had ze mega-scherpe klauwen aan haar hand, waarmee ze iemand goed kon verwonden. Deze Halloween-outfit was dan ook zeker geslaagd, want deze griezelige outfit past perfect bij zo’n griezelig feest. Bij haar volgers lijkt de outfit dan ook zeker in de smaak te vallen; “Wooow”, “Keihard!”. Halloween is hét feest voor Dionne Slagter.

Lees ook: Instagram Girls: Pleun Bierbooms, Birgit Schuurman, Anouk Maas en OnneDi

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!