Wow: OnneDi deelt verleidelijke foto’s in haar favoriete setje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

OnneDi gebruikt een stel schitterende foto’s om haar volgers flink te verleiden. Is zo’n outfit niet véél te koud voor deze tijd van het jaar?

DIonne Slagter, beter bekend als OnneDi, verleidt haar volgers intens met een aantal van haar persoonlijk favoriete kiekjes op Instagram. De blondine besloot een rondje door het bos te wandelen in haar favoriete setje. Echter lijkt deze outfit vrij koud te zijn voor deze tijd van het jaar. Wat blijkt: de foto’s werden al eerder gemaakt. Dionne is zó trots op de kiekjes, dat ze haar volgers er regelmatig mee bestookt. We horen uiteraard niemand klagen!

OnneDi maakt koude boswandeling met bijna geen kleding

Dionne Slagter, beter bekent als OnneDi, besloot is even uiterst op Instagram te verschijnen, op deze gloednieuwe kiekjes. De blondine lijkt vrij weinig te geven om de temperatuur van de afgelopen tijd, want op deze plaatjes lijkt Dionne bijna geen kleding te dragen. We zien OnneDi die een doodnormale boswandeling maakt op een mooie middag. Nou ja, doodnormaal, de outfit van de blondine lijkt echter wel vrij opvallend te zijn. Dionne draagt een wonderbaarlijk luchtig pakje, met veel open stukken op de benen en voorkant. Ook loopt de blondine op blote voeten. Vervolgens besloot Dionne om er even bij te gaan liggen, midden in het bos. Moet kunnen. Op een stevige, grote boomstam sloot Dionne af met wat zittende kiekjes, en met zo’n outfit aan leverde het uiteraard een stel prachtige kiekjes op. Daarmee is deze fotoshoot dan ook meer dan geslaagd, en heeft Dionne Slagter weer een stel kiekjes die ze aan haar Instagram-feed zal kunnen toevoegen. En waarmee ze haar volgers eens even goed in de watten heeft gelegd..

Lees ook: Dionne Slagter (Onnedi) in verkleedpartijtje op TikTok

OnneDi toont levensgevaarlijke monsterklauwen

OnneDi kennen we natuurlijk als een spontane, lieve dame die nooit iemand zal kwaad doen. Zo staat de blondine tenslotte bekend, en dat zal niet uit het niets zijn gekomen. Echter lijkt Dionne Slagter ook een hele andere kant te hebben, die we nooit eerder zagen bij de poeslieve blondine. Via Instagram toont Dionne deze zijde van haarzelf, wat leidt tot een hoop schrik bij het publiek. Hier toonde Dionne namelijk haar Halloween-outfit, en men leek deze outfit behoorlijk eng te ervaren. In het eerste shot van de video zien we Dionne in een , luchtig topje. Dit beeld leek echter al gauw te veranderen zodra er een enorme transitie ontstond, waarna haar hele uiterlijk veranderde. Gezicht in de schminck, outfit aan en Dionne was helemaal niet meer te herkennen. Ook had ze mega-scherpe klauwen aan haar hand, waarmee ze iemand goed kon verwonden. Deze Halloween-outfit was dan ook zeker geslaagd, want deze griezelige outfit past perfect bij zo’n griezelig feest. Bij haar volgers lijkt de outfit dan ook zeker in de smaak te vallen; “Wooow”, “Keihard!”. Halloween is hét feest voor Dionne Slagter.

Lees ook: Instagram Girls: Pleun Bierbooms, Birgit Schuurman, Anouk Maas en OnneDi

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.