Instagram Girls: Pleun Bierbooms, Birgit Schuurman, Anouk Maas en OnneDi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag staat er weer een heerlijk overzichtje voor je klaar vol met sociale schoonheden. Ditmaal zien we weer eens wat van Pleun Bierbooms, worden we geïntimideerd door Birgit en Katja Schuurman, zien we Anouk Maas lekker picknicken en kijkt OnneDi ons wel heel doordringend aan.

Pleun Bierbooms

Het is alweer even een tijdje stil geweest rondom Pleun Bierbooms. Tot nu! Pleun deelde namelijk (samen met een leuke vriendin) een heel leuk kiekje op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@pleunbierbooms) op

Birgit én Katja Schuurman

Birgit Schuurman en zusterlief Katja Schuurman zorgden er vandaag voor dat menig Nederlander zich vandaag in zijn ontbijt verslikte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Gezusters Schuurman, voor al uw intimidatie-werk, goedemiddag!” Hoe vet was dit…! Op de set van #blackoutdefilm : @rahirezvanistudio

Een bericht gedeeld door Birgit Schuurman (@birgit.schuurman) op

Anouk Maas

Een dame die het vandaag net even wat rustiger aandeed, is actrice Anouk Maas. Anouk besloot namelijk om lekker te picknicken in de natuur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het was fijn op de heide. En dat op een doordeweekse dag! ☀️ #indiansummer #heide #zon #wandelen #natuur #bramenplukken #chillen #happysoul

Een bericht gedeeld door A N O U K – O L L Y M A A S (@anoukmaasofficial) op

Dionne Slagter (onneDi)

Tot slot is daar nog de zwoele blik van YouTuber Dionne Slagter. Veel had ze echter niet over de foto te zeggen zo te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnneDi (@onnedi) op

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!