Instagram Girls: Pleun Bierbooms, Birgit Schuurman, Anouk Maas en OnneDi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag staat er weer een heerlijk overzichtje voor je klaar vol met sociale schoonheden. Ditmaal zien we weer eens wat van Pleun Bierbooms, worden we geïntimideerd door Birgit en Katja Schuurman, zien we Anouk Maas lekker picknicken en kijkt OnneDi ons wel heel doordringend aan.

Pleun Bierbooms

Het is alweer even een tijdje stil geweest rondom Pleun Bierbooms. Tot nu! Pleun deelde namelijk (samen met een leuke vriendin) een heel leuk kiekje op Instagram.

Birgit én Katja Schuurman

Birgit Schuurman en zusterlief Katja Schuurman zorgden er vandaag voor dat menig Nederlander zich vandaag in zijn ontbijt verslikte.

Anouk Maas

Een dame die het vandaag net even wat rustiger aandeed, is actrice Anouk Maas. Anouk besloot namelijk om lekker te picknicken in de natuur.

Dionne Slagter (onneDi)

Tot slot is daar nog de zwoele blik van YouTuber Dionne Slagter. Veel had ze echter niet over de foto te zeggen zo te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...