Instagram Girls: Pleun Bierbooms, Birgit Schuurman, Anouk Maas en OnneDi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag staat er weer een heerlijk overzichtje voor je klaar vol met sociale schoonheden. Ditmaal zien we weer eens wat van Pleun Bierbooms, worden we geïntimideerd door Birgit en Katja Schuurman, zien we Anouk Maas lekker picknicken en kijkt OnneDi ons wel heel doordringend aan.

Pleun Bierbooms

Het is alweer even een tijdje stil geweest rondom Pleun Bierbooms. Tot nu! Pleun deelde namelijk (samen met een leuke vriendin) een heel leuk kiekje op Instagram.

Birgit én Katja Schuurman

Birgit Schuurman en zusterlief Katja Schuurman zorgden er vandaag voor dat menig Nederlander zich vandaag in zijn ontbijt verslikte.

Anouk Maas

Een dame die het vandaag net even wat rustiger aandeed, is actrice Anouk Maas. Anouk besloot namelijk om lekker te picknicken in de natuur.

Dionne Slagter (onneDi)

Tot slot is daar nog de zwoele blik van YouTuber Dionne Slagter. Veel had ze echter niet over de foto te zeggen zo te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!