Wow: Maxime Meiland volledig onherkenbaar op haar mooiste foto ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland vindt dat ze op een internationale ster lijkt. De blonde lokken en spannende outfits heeft ze, maar de rijpe leeftijd van de look-a-like heeft ze nog niet bereikt.

Maxime Meiland zit er goed bij. In een klassieke look, met bijpassende hoed en jas leunt ze met haar bumper op een vintage stoel. Het doet denken aan de jaren 80. Een tijd waarin één zangeres overheerste in de internationale en Nederlandse popscene. Dat was natuurlijk de blonde Madonna. Inmiddels zijn we pakweg 40 jaar verder, maar nog steeds is het fossiel Madonna te vinden. Ze heeft zelfs een eigen Instagram en is dus nog steeds van deze tijd. Maar nu is er dan eindelijk concurrentie in de vorm van Maxime Meiland? Toch een stukje jonger, een heel stuk Nederlanders en een heel stuk knapper.

Meiland stiekem Madonna?

Het is een look die we niet gewend zijn van de jonge telg uit de familie Meiland. Het werd ook weer is tijd voor wat anders, want al een poos is ze te vinden in haar natuurlijke staat op haar Instagram. Voor deze foto gaat ze terug in de tijd en voor inspiratie heeft ze dus Madonna gekozen. Het is ook wel een celebrity die erg veel op Maxime lijkt.  Is zij dan toch stiekem de geheime, geadopteerde dochter van de zangeres? Madonna staat erom bekend veel kinderen in huis te hebben gehaald in het verleden. Het zou dus zomaar kunnen dat de twee een connectie hebben die verder gaat dan looks. Vooralsnog gaan we nog wel even uit van een goede kopie.

Bloedmooi en van internationaal niveau

De 26 jarige Maxime is zelf natuurlijk vooral bekend vanwege hele andere redenen dan zingen en dansen. Maxime is een van de meest bekende Nederlandse mediapersoonlijkheden momenteel. Haar roem heeft ze vooral verkregen door haar optreden in het televisieprogramma Chateau Meiland. Dat kasteel stond in Frankrijk en de blondine is dus wel degelijk van internationaal niveau, net als Madonna. Maar toch stoot ze die nog steeds niet van de troon. Allereerst ontbreekt nog zangtalent en danstalent. En de leeftijd, daar komt ze ook niet aan. Als laatste is ze natuurlijk vele malen knapper. Madonna kan wat dat betreft maar beter ophouden en Maxime op pad sturen als ze goede foto’s nodig heeft.

Maxime één uit duizenden

Recent is bekendgemaakt dat Maxime samen met haar een jaar oudere zus Montana in het tweede tv-seizoen van Jachtseizoen te zien is. Dat werkt ditmaal met koppels in plaats van enkele beroemdheden. Andere koppels, zoals Kjeld Nuis en Ireen Wüst, zijn ook aanwezig. Het belooft dus erg spannend te worden, maar door de steun van haar zus gaat ze vast een eind komen. Het concept blijft trouwens wel hetzelfde: vluchten voor de gretige mannen van ‘StukTV’.

Zangeres kan niet tippen aan de jonge Maxime 

Ook de tv-persoonlijkheid uithangen kan Madonna lang niet zo goed als Maxime dat kan. Het is ook eigenlijk helemaal geen eerlijke vergelijking: Maxime heeft gewonnen op alle fronten, behalve albumverkopen natuurlijk. Vraag blijft wel, nu ze de winst te pakken heeft, welke nieuwe look ze online gaat tonen. Of blijft ze nog even Madonna?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?