Wow: GTST-actrice Bertrie Wierenga doet overdreven dansje in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De roodharige GTST-actrice Bertrie Wierenga is altijd heel erg zichzelf. Toch slaat ze nu behoorlijk de plank mis met een vreemd dansje. Daarbij heeft Bertrie ook nog eens een opvallende outfit uitgekozen.

In de eeuwige soapserie GTST speelt Bertrie Wierenga de rol van Shanti Vening. In de serie is Shanti een charmante dame die iedereen verleid met haar charmes. Toch wil ze graag laten zien dat ze niet alleen maar mooi is maar ook veel inhoud heeft. In het ‘echte’ leven komt Bertrie ook heel extravert over, zo schaamt de actrice zich er niet voor om af en toe en gek filmpje te plaatsen.

Bertrie Wierenga is op hol geslagen

Laatst verscheen al een video op de Instagram van Bertrie waar ze op een man leek. Door middel van een filter heeft Bertrie ineens een flinke zwarte baard. Wellicht vindt Bertrie zichzelf als man ook ontzettend aantrekkelijk, wie weet. Met Bertrie haar nieuwste video omarmt ze juist meer haar vrouwelijke kant. Naast acteren is één van de grootste passies van Bertrie dansen, en dit doet ze nog met veel plezier. Toch lijkt het er op onderstaand filmpje niet op dat Bertrie er ook heel erg goed in is. Zo kijkt de actrice heel vreemd en maakt ze allemaal houterige bewegingen. Waarschijnlijk moet het met een korreltje zout genomen worden. Toch is het niet heel charmant. Al is de kledingkeuze van Bertrie best leuk want ze draagt een roze topje en een strak spijkershort. Wellicht is de warmte naar het hoofd van Bertrie gestegen en besloot ze daarom in een opwelling een gek dansfilmpje op te nemen.
Bertrie Wierenga maakt het spannend tijdens GTST

Op de Instagram story van Bertrie Wierenga is ze wederom aan het dansen maar dit keer  op een feestje met GTST-collega Sophie Bouquet. De twee zijn samen los aan het gaan tijdens een silent disco. De collega’s lijken het enorm gezellig te hebben en dansen een stuk beter dan op het filmpje van Bertrie. In de laatste afleveringen van GTST zou Bertrie haar personage Shanti het dansen niet zo gemakkelijk meer afgaan. Momenteel is Shanti namelijk zwanger van personage Rik de Jong en is de lol een beetje uit haar leven. Bertrie deelt op haar Instagram een grappig fragment waar ze hoogzwanger naast Rik op de bank zit. De vonken vliegen er op zijn zachtst gezegd niet meer vanaf. Vandaar dat Bertrie ook de sarcastische onderschrift schrijft: ”Iemand nog een spannend setje nodig voor in z’n woonkamer?”.

Lees ook: Deze 5 feitjes en foto’s van GTST-actrice Bertrie Wierenga moet je weten

Bertrie Wierenga deel intense foto

Natuurlijk is Bertrie Wierenga één van de knapste vrouwen van GTST. Zowel op de set als in het dagelijkse leven ziet Bertrie er altijd heel goed uit met haar oranje haren en felblauwe ogen. Waarschijnlijk voelde Bertrie zichzelf ook even zelfverzekerd en besloot ze deze mooie selfie te plaatsen. Uiteraard tot groot plezier van haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.