Deze 5 feitjes en foto’s van GTST-actrice Bertrie Wierenga móet je weten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

GTST-actrice Bertrie Wierenga is een prachtige vrouw om te zien en ze kan ook nog eens geweldig acteren. Maar dit wist je nog niet van haar.

Bertrie Wierenga is een van de actrices die Goede Tijden, Slechte Tijden zo interessant maakt om te kijken. Met haar charmes weet ze de kijker gelijk te betoveren wanneer ze in beeld verschijnt. Elke scene waar ze in speelt wordt gelijk een stuk beter door de aanwezigheid van Bertrie. Maar er is ook een hoop wat je misschien nog niet wist over de actrice. En daarom hier vijf feitjes en foto’s van de prachtige GTST-actrice.

Lees ook: De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan
Bertrie Wierenga is een fries uit het hoge noorden

De prachtige roodharige dame is afkomstig uit het hoge noorden. Bertrie is namelijk een Fries. Oorspronkelijk groeide ze op in Leeuwarden. De Friese schone is in de tussentijd wel  ver gekomen. Ze verovert de harten van de GTST kijker en is een enorme aanwinst voor de cast van Nederlands langst lopende soapserie. Maar toch begon Bertrie haar carrière erg klein. Ze werd op jonge leeftijd al gevraagd voor de audities van de Jeugd dans opleiding Friesland. Het kostte de prachtige Fries twee jaar om de opleiding af te ronden. Sindsdien is ze aan het proberen bij de absolute top van Nederland te komen.

Ze heeft een relatie met GTST-ster Dorian Bindels

Samen met haar collega Dorian Bindels heeft Bertrie al enige tijd een relatie. Het stelletje probeerde eerst nog hun gevoelens voor elkaar verborgen te houden, maar uiteindelijk kwamen ze naar buiten met het vrolijke nieuws. De twee acteurs lijken erg goed bij elkaar te passen en vullen elkaar mooi aan. Hoewel het jammer is voor heel veel mannen dat Bertrie dus geen vrijgezel meer is, lijken haar volgers wel blij dat ze zo gelukkig is op het moment.

De kinderwens van Bertrie

Haar personage in Goede Tijden, Slechte Tijden kan haast geen moment doorkomen zonder het over zwangerschap te hebben, zo graag wil ze kinderen. Maar Bertrie zelf vindt het niet erg om nog eventjes te wachten. Zij en haar vriend hebben nog niet zoveel haast. De relatie is nog pril en hoewel GTST wel een bepaalde kinderwens heeft gestart bij het koppel bewaren ze dat voor later.

Ali B. draaide gelukkig niet om voor Bertrie in The Voice of Holland

De knappe actrice is niet alleen bekend door haar rol in GTST, maar je kunt haar ook kennen van The Voice of Holland. In 2016 deed de prachtige redhead mee aan de talentenjacht, maar kwam niet door de auditieronde heen. Geen van de coaches draaide zijn stoel. Achteraf is ze daar stiekem wel blij om.

Bertrie is een paardenmeisje

Behalve zingen en acteren zijn paarden ook een enorme passie voor Bertrie. Ze vindt het heerlijk om haar paard te verzorgen en te vertroetelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!