WOW: Eva Jinek is heel boos op Bridget Maasland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Eva Jinek is op zijn zachtst gezegd nogal boos op colleg presentatrice Bridget Maasland.

Eva Jinek is niet vaak onderdeel van een BN’er-relletje, maar als ze er onderdeel van is doet ze het goed. Eva Jinek heeft de wereld namelijk laten weten dat ze boos is op presentatrice Bridget Maasland. Sterker nog, ze is enorm ’teleurgesteld’ in de blondine. En we weten allemaal wel dat dat nóg erger is.

Lees ook: Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte én dieptepunten

Waarom is Eva Jinek Boos op Bridget Maasland?

Nu horen we je denken, maar waarom is Eva Jinek boos op Bridget Maasland? Nou, het zit zo. Tijdens een aflevering van RTL-boulevard ging het over de terugkeer van Humberto Tan als talkshowhost bij RTL 4. Bridget speculeerde erop los dat het bijna niet anders kon dan dat Eva Jinek zwanger zou zijn en daarom een vervanger nodig had. (lees verder na de advertentie)

Briget maasland

Eva Jinek bijt van zich af

En ja, dat schoot bij Eva Jinek totaal in het verkeerde keelgat. Zo vertelde Eva aan Nouveau: ”In de dertien jaar dat ik nu op televisie ben, ging ik nooit in op roddels, maar in dit geval wil ik het toch benoemen… Ik kon niet geloven wat ik zag. Dat belangrijke stappen in een vrouwencarrière zo snel worden gelieerd aan een man of een zwangerschap, moet stoppen.”

Maar, er is meer!

Maar, er is meer! Eva zette haar standpunt kracht bij door de volgende uitspraak: “Dat nota bene een vrouw eraan meewerkt! Mijn broek zakte ervan af. Die twee hebben zich in mijn ogen volledig gediskwalificeerd. Ik kon niet geloven wat ik zag. Dat een ongeïnformeerd iemand zoiets maar gewoon kan roepen – het zou je baan zijn, om zulk broddelwerk af te leveren.”. 

Deelt Eva Jinek nog een sneer uit aan Bridget?

We kunnen ons niet herinneren dat we Eva Jinek ooit zo boos gezien hebben. Wellicht dat ze in het nieuwe seizoen van Jinek nog even een sneertje aan Bridget Maasland zal uitdelen? We gaan het zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.