Eva Jinek

Presentatrice Eva Jinek

Eva Jinek privéleven

Eva Jinek werd 1978 geboren in Tulsa, Oklahoma. Yes je hoort het goed, de blondine heeft naast een Nederlands ook een Amerikaans paspoort. Toen Eva 11 was besloten haar ouders echter om Amerika te verruilen voor Nederland. Dit deden ze voornamelijk omdat ze hun kinderen in Europa wilden laten studeren. In 1997 begon Jinek met haar studie Amerikaanse Geschiedenis aan de Universiteit van Leiden.

Eva Jinek relaties en kinderen

Voordat Eva een relatie kreeg met vriendlief Dexter, had Eva twee relaties waar vaak veel om te doen was in de media. Zo had de presentatrice van 2010 tot 2012 een relatie met de bekendste advocaat van Nederland, Bram Moszkowicz. Één jaar later kreeg de blondine een relatie met de bekenste Bioloog van Nederland, Freek Vonk (wij beginnen een patroon te zien). Verder heeft Eva Jinek twee kinderen. Namelijk zoontje Pax en dochtertje Salo Leonora. Beide kinderen hebben dus een erg opvallende naam.

Carrière

Na haar studie aan de Universiteit van Leiden ging Eva aan de slag bij de buitendlandredactie van de NOS. Hier hield ze zich voornamelijk bezig met het nieuws rond de Verenigde Staten. In 2008 was Eva voor het eerst op het scherm te zien als de presentatrice van NOS op 3. In 2011 stapte Jinek over naar omroep WNL. Hier presenteerde ze samen met BFF, Merel Westrik, het ontbijtprogramma Vandaag de Dag. Daarnaast had de blonde presentatrice ook een show op de zondag, genaamd Eva Jinek op Zondag. In 2016 maakte Eva Jinek een documentaire over haar geboorteland de Verenigde Staten. Voor de documentaire De Verenigde Staten met Eva reisde ze door heel Amerika om mensen een indruk te geven van wat er daar speelt. Sinds 2017 presenteert Eva haar eigen late night talkshow Jinek. Hierin bespreekt ze met haar tafelgasten de belangrijkste dingen die Nederland bezighouden. Eind 2019 kondigde Eva Jinek aan te gaan stoppen bij de publieke omroep. Ze verhuisde haar talkshow Jinek in z'n geheel over naar RTL 4. Dezelfde show, veel meer geld!

Nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel buigt diep voorover voor heerlijk hapje

Maan de Steenwinkel was laatst jarig en gaf al haar fans een mooi cadeau in e vorm van een geweldige foto. 

Yvonne Coldeweijer maakt zich vanwege deze foto enorme zorgen om Maan de Steenwinkel

Een enkele foto veroorzaakt een golf van bezorgdheid in de showbizzwereld: Yvonne Coldeweijer uit haar diepe zorgen over Maan de Steenwinkel...

Yvonne Coldeweijer maakt eind aan mysterie: Wat is er met Maan de Steenwinkel aan de hand?

Maan de Steenwinkel is al maanden spoorloos. Gelukkig weet Yvonne Coldeweijer wat er speelt rond de zangeres...

Foto: Maan de Steenwinkel maakt publiek gek in hoog opgetrokken broek

Maan de Steenwinkel brengt haar volgers wel vaker tot watertanden, maar met dit pikante kiekje weet ze zichzelf te overtreffen!

Met deze heerlijke foto lokt Maan de Steenwinkel je het stemhokje in

Ook BN'ers dragen graag hun steentje bij tijdens de verkiezingen. Zo roept Maan de Steenwinkel haar volgers op om massaal te gaan stemmen. Dat doet ze wel met een aantal interessante foto's...

Maan de Steenwinkel experimenteert er op los: “Wat een mislukking”

Wat heeft Maan de Steenwinkel nu weer gedaan? Heeft ze haar volgers weer op de proef gesteld met iets heel spannends?

Foto: Had Maan de Steenwinkel stiekem affaire met zeer bekende Nederlandse zanger?

Maan de Steenwinkel is weer het middelpunt van de aandacht in een nieuwe roddel die de mediawereld op zijn grondvesten laat schudden. 

Foto: Maan de Steenwinkel laat bovenlichaam half onbedekt tijdens optreden

Maan de Steenwinkel weet haar fans weer een gigantisch plezier te doen met haar nieuwste foto. Daar staat ze pas echt goed op.
Eva Jinek

Profiel

Geboortedatum: 13 juli 1978
Sterrenbeeld: Kreeft
Afkomst: Tulsa, Oklahoma
Lengte: 1,77 meter
Relatie: Ja, met Dexter van der Voorn.  
Kinderen: Pax (zoontje) en Salo Leonora (dochtertje)
Familie: (moeder) Radana Jinek, (broer) Jan Jinek
Beroep: Nieuwslezeres, Journaliste en Presentatrice
School: Universiteit van Leiden
Instagram: Eva gebruikt Instagram onder de naam @evajinek

Foto's

Eva Jinek
Eva Jinek
Eva Jinek