Eva Jinek

Presentatrice Eva Jinek

Privéleven

Eva Jinek werd 1978 geboren in Tulsa, Oklahoma. Yes je hoort het goed, de blondine heeft naast een Nederlands ook een Amerikaans paspoort. Toen Eva 11 was besloten haar ouders echter om Amerika te verruilen voor Nederland. Dit deden ze voornamelijk omdat ze hun kinderen in Europa wilden laten studeren. In 1997 begon Jinek met haar studie Amerikaanse Geschiedenis aan de Universiteit van Leiden. Zoals velen van ons wel weten is Eva in september 2018 moeder geworden van een zoontje met een ietwat spraakmakende naam. Hoe het zoontje van Eva Jinek heet? Haar zoontje heet Pax. Nu betekent Pax ‘'vrede’' in het Latijn, maar wij vermoeden dat Eva inspiratie heeft opgedaan bij de IKEA, voordat ze de naam van haar zoontje koos.

Relaties

Voordat Eva een relatie kreeg met vriendlief Dexter, had Eva twee relaties waar vaak veel om te doen was in de media. Zo had de presentatrice van 2010 tot 2012 een relatie met de bekendste advocaat van Nederland, Bram Moszkowicz. Één jaar later kreeg de blondine een relatie met de bekenste Bioloog van Nederland, Freek Vonk (wij beginnen een patroon te zien).

Carrière

Na haar studie aan de Universiteit van Leiden ging Eva aan de slag bij de buitendlandredactie van de NOS. Hier hield ze zich voornamelijk bezig met het nieuws rond de Verenigde Staten. In 2008 was Eva voor het eerst op het scherm te zien als de presentatrice van NOS op 3. In 2011 stapte Jinek over naar omroep WNL. Hier presenteerde ze samen met BFF, Merel Westrik, het ontbijtprogramma Vandaag de Dag. Daarnaast had de blonde presentatrice ook een show op de zondag, genaamd Eva Jinek op Zondag. In 2016 maakte Eva Jinek een documentaire over haar geboorteland de Verenigde Staten. Voor de documentaire De Verenigde Staten met Eva reisde ze door heel Amerika om mensen een indruk te geven van wat er daar speelt. Sinds 2017 presenteert Eva haar eigen late night talkshow Jinek. Hierin bespreekt ze met haar tafelgasten de belangrijkste dingen die Nederland bezighouden. Eind 2019 kondigde Eva Jinek aan te gaan stoppen bij de publieke omroep. Ze verhuisde haar talkshow Jinek in z'n geheel over naar RTL 4. Dezelfde show, veel meer geld!

Nieuws

Video: Maan de Steenwinkel deelt zeer intieme beelden van nieuw uiterlijk

Op deze intieme plaatjes is Maan de Steenwinkel flink aan het flirten! Kan jij haar weerstaan?

Video: Emma Heesters heeft kletsnat onderonsje met Maan

Het concertweekend van The Streamers is aangebroken. Daarbij horen natuurlijk ook twee van de mooiste zangeressen van Nederland: Emma Heesters en Maan. De twee hebben het wel erg gezellig samen...

Foto: Maan de Steenwinkel zoenend gespot met knappe vriendin

Maan de Steenwinkel onthulde onlangs haar relatie met Karel van Goldband. Toch werd ze gefotografeerd terwijl ze staat te zoenen met een hele knappe meid. Wat is daar aan de hand...?

Foto: Maan de Steenwinkel deelt geheimzinnige foto in nietsverhullende outfit

Maan was er even een paar dagen tussenuit en droeg op haar warme bestemming een bijzonder pakje voor de camera. 

Foto: Maan de Steenwinkel gaat helemaal los in smakelijk topje

Maan de Steenwinkel gaat weer heerlijk los. En dat doet de prachtige zangeres deze keer in een bijzonder smakelijk topje. 

Foto: Maan de Steenwinkel heeft relatie met vreemdganger

Maan de Steenwinkel zorgde er de laatste tijd voor dat menig man vreemdging. Nu lijkt ze een koekje van eigen deeg te krijgen, want haar nieuwe vriend - Karel van Goldband - blijkt ook niet zo'n trouw figuur te zijn!

Foto: Maan de Steenwinkel maakt Lowlands onveilig in luchtig pakje

Maan de Steenwinkel laat weer van zich horen. De knappe zangeres was op Lowlands te vinden in een zeer luchtig pakje. 

Video: Maan de Steenwinkel danst wild in kortste shirtje ooit

Maan de Steenwinkel gaf laatst een concert met haar goede vriendin Bente en daar trok ze een erg kort shirtje voor aan. 
Eva Jinek

Profiel

Geboortedatum: 13 juli 1978
Sterrenbeeld: Kreeft
Geboorte: Tulsa, Oklahoma
Lengte: 1,77 meter
Relatie: Ja, met Dexter van der Voorn. Exen van Eva zijn onder andere Freek Vonk en Bram Moszkowicz
Kinderen: Pax (zoontje)
Beroep: Nieuwslezeres, Journaliste en Presentatrice
Instagram: Eva gebruikt Instagram onder de naam @evajinek

Foto's

Eva Jinek
Eva Jinek
Eva Jinek