Eva Jinek

Presentatrice Eva Jinek

Privéleven

Eva Jinek werd 1978 geboren in Tulsa, Oklahoma. Yes je hoort het goed, de blondine heeft naast een Nederlands ook een Amerikaans paspoort. Toen Eva 11 was besloten haar ouders echter om Amerika te verruilen voor Nederland. Dit deden ze voornamelijk omdat ze hun kinderen in Europa wilden laten studeren. In 1997 begon Jinek met haar studie Amerikaanse Geschiedenis aan de Universiteit van Leiden. Zoals velen van ons wel weten is Eva in september 2018 moeder geworden van een zoontje met een ietwat spraakmakende naam. Hoe het zoontje van Eva Jinek heet? Haar zoontje heet Pax. Nu betekent Pax ‘'vrede’' in het Latijn, maar wij vermoeden dat Eva inspiratie heeft opgedaan bij de IKEA, voordat ze de naam van haar zoontje koos.

Relaties

Voordat Eva een relatie kreeg met vriendlief Dexter, had Eva twee relaties waar vaak veel om te doen was in de media. Zo had de presentatrice van 2010 tot 2012 een relatie met de bekendste advocaat van Nederland, Bram Moszkowicz. Één jaar later kreeg de blondine een relatie met de bekenste Bioloog van Nederland, Freek Vonk (wij beginnen een patroon te zien).

Carrière

Na haar studie aan de Universiteit van Leiden ging Eva aan de slag bij de buitendlandredactie van de NOS. Hier hield ze zich voornamelijk bezig met het nieuws rond de Verenigde Staten. In 2008 was Eva voor het eerst op het scherm te zien als de presentatrice van NOS op 3. In 2011 stapte Jinek over naar omroep WNL. Hier presenteerde ze samen met BFF, Merel Westrik, het ontbijtprogramma Vandaag de Dag. Daarnaast had de blonde presentatrice ook een show op de zondag, genaamd Eva Jinek op Zondag. In 2016 maakte Eva Jinek een documentaire over haar geboorteland de Verenigde Staten. Voor de documentaire De Verenigde Staten met Eva reisde ze door heel Amerika om mensen een indruk te geven van wat er daar speelt. Sinds 2017 presenteert Eva haar eigen late night talkshow Jinek. Hierin bespreekt ze met haar tafelgasten de belangrijkste dingen die Nederland bezighouden. Eind 2019 kondigde Eva Jinek aan te gaan stoppen bij de publieke omroep. Ze verhuisde haar talkshow Jinek in z'n geheel over naar RTL 4. Dezelfde show, veel meer geld!

Nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel deelt eerste intieme foto’s met nieuwe vriend

Maan de Steenwinkel is klaar met scharrelen, en heeft een langblijvertje gevonden waar ze nu haar eerste kiekjes van deelt! 

Foto: Maan de Steenwinkel duwt haar dames omhoog in knellend jurkje

Maan de Steenwinkel heeft het weer voor elkaar. En met 'het' bedoelen we natuurlijk het maken van een verleidelijk plaatje. 

Video: Maan de Steenwinkel krijst het uit in kleedkamer

Maan de Steenwinkel warmt haar gouden keeltje op in haar kleedkamer. Daarbij produceert ze een hoop gekke geluiden!

Video: Maan de Steenwinkel heeft het héél gezellig in kleedkamer

De knappe zangeres Maan de Steenwinkel had het tijdens haar laatste optreden wel heel erg gezellig in haar kleedkamer. 

Foto: Maan de Steenwinkel wordt onder haar rokje gegraaid

Maan de Steenwinkel deelt een intieme foto via Instagram. De opgewonden zangeres wordt zowaar onder haar rokje gegraaid..

Foto: Maan de Steenwinkel laat fans watertanden met gruwelijk lekker pakje

Maan de Steenwinkel stond aan de aftrap van haar grootste show tot nu toe. Aan de reactie van haar fans te zien hebben ze intens van haar genoten. Zou dat aan deze pikante outfit gelegen hebben?

Foto: Ondeugende Maan de Steenwinkel trekt strakste pakje ooit aan

Zangeres Maan de Steenwinkel weet precies hoe ze haar volgers wild moet krijgen. Deze keer doet ze dat met het strakste pakje ooit!

Video: Hijgende Maan de Steenwinkel gaat helemaal los achter de schermen

Maan de Steenwinkel deelt een paar zweterige beelden via Instagram. De zangeres gaat helemaal los, en haar geluk lijkt niet meer op te kunnen..
Eva Jinek

Profiel

Geboortedatum: 13 juli 1978
Sterrenbeeld: Kreeft
Geboorte: Tulsa, Oklahoma
Lengte: 1,77 meter
Relatie: Ja, met Dexter van der Voorn. Exen van Eva zijn onder andere Freek Vonk en Bram Moszkowicz
Kinderen: Pax (zoontje)
Beroep: Nieuwslezeres, Journaliste en Presentatrice
Instagram: Eva gebruikt Instagram onder de naam @evajinek

Foto's

Eva Jinek
Eva Jinek
Eva Jinek