Wint Chantal Janzen, Eva Jinek of Miljuschka Witzenhausen Televizier-Ster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sommige Televizier-nominaties kan je van tevoren invullen. Eva Jinek en Chantal Janzen maken altijd wel kans op een persoonlijke prijs tijdens het jaarlijkse tv-gala. Deze keer is er één nieuwe uitdaagster: Miljuschka Witzenhausen…

We gunnen Eva Jinek en Chantal Janzen de wereld. Deze vakvrouwen maken onze tv-avondjes al jaren leuker. Toch zou het leuk zijn als er dit jaar een andere winnares uit de Televizier-Ster-strijd zou rollen.

Lees ook: Screencaps! Het beste van Eva Jinek op RTL4

Nominaties Televizier-Ster 2020: Eva, Chantal of Miljuschka?

Deze week worden de nominaties bekendgemaakt voor het jaarlijkse Televizier-gala. Welke tv-persoonlijkheden maken dit jaar kans op de voor Nederlandse tv-begrippen grootst mogelijke veer in hun achterste? Wéér Chantal Janzen en Eva Jinek natuurlijk. Volledig terecht, maar da’s het punt niet. Soms is het gewoon leuk om de ‘underdog’ eens te zien winnen. Het gaat een zware klus worden, maar als iemand het kan is het Miljuschka Witzenhausen!

Miljuschka Witzenhausen eindelijk erkend

Het heeft even geduurd, maar Miljuschka Witzenhausen mag zich eindelijk tot de ‘groten’ rekenen. Jarenlang kon je haar alleen op 24Kitchen bewonderen, maar nu is de tv-kok booming: ze stal de show in Wie Is De Mol?, haalt headlines met haar Instagramfoto’s, bespreekt maatschappelijke kwesties in haar eigen docuserie op Videoland. Bovendien: Miljuschka is natuurlijk ook een erg prettige presentatrice om naar te luisteren én kijken!

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen laat zich zien in #eerlijkefoto

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.