Wint Chantal Janzen, Eva Jinek of Miljuschka Witzenhausen Televizier-Ster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sommige Televizier-nominaties kan je van tevoren invullen. Eva Jinek en Chantal Janzen maken altijd wel kans op een persoonlijke prijs tijdens het jaarlijkse tv-gala. Deze keer is er één nieuwe uitdaagster: Miljuschka Witzenhausen

We gunnen Eva Jinek en Chantal Janzen de wereld. Deze vakvrouwen maken onze tv-avondjes al jaren leuker. Toch zou het leuk zijn als er dit jaar een andere winnares uit de Televizier-Ster-strijd zou rollen. Screencaps! Het beste van Eva Jinek op RTL4

Nominaties Televizier-Ster 2020: Eva, Chantal of Miljuschka?

Deze week worden de nominaties bekendgemaakt voor het jaarlijkse Televizier-gala. Welke tv-persoonlijkheden maken dit jaar kans op de voor Nederlandse tv-begrippen grootst mogelijke veer in hun achterste? Wéér Chantal Janzen en Eva Jinek natuurlijk. Volledig terecht, maar da’s het punt niet. Soms is het gewoon leuk om de ‘underdog’ eens te zien winnen. Het gaat een zware klus worden, maar als iemand het kan is het Miljuschka Witzenhausen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Miljuschka Witzenhausen eindelijk erkend

Het heeft even geduurd, maar Miljuschka Witzenhausen mag zich eindelijk tot de ‘groten’ rekenen. Jarenlang kon je haar alleen op 24Kitchen bewonderen, maar nu is de tv-kok booming: ze stal de show in Wie Is De Mol?, haalt headlines met haar Instagramfoto’s, bespreekt maatschappelijke kwesties in haar eigen docuserie op Videoland. Bovendien: Miljuschka is natuurlijk ook een erg prettige presentatrice om naar te luisteren én kijken!

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen laat zich zien in #eerlijkefoto

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten