Wie is jouw favoriete Wie is de Mol deelneemster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het populaire programma Wie is de Mol? heeft dit jaar een heus reünieseizoen. De deelnemers aan dit seizoen hebben dan ook allen al een keer meegedaan aan het programma. Maar, wie zijn het ook alweer?

[poll id=”56″]

Ellie Lust

De meesten van ons kennen Ellie Lust wel. Ellie was vroeger een politie-inspecteur, maar werd gedwongen te kiezen tussen haar televisie- en politiecarrière. Het moge duidelijk zijn dat ze voor optie 1 ging.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ellie Lust (@lustellie) op

Nikkie de Jager

Nikkie de Jager is een van Nederlands grootste YouTube-sensaties. Ze was te zien in seizoen 19 van het programma, dat zich afspeelde in Colombia. Daar viel ze als tweede af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Peggy Vrijens

Peggy Vrijens is een actrice. Zo speelde ze onder andere in de Nederlandse serie DNA. Peggy zat in het zesde seizoen, dat zich afspeelde in Argentinië. Ze kwam best ver en viel uiteindelijk als zevende af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Peggy Vrijens (@peggyvrijens) op

Tina de bruin

Ook Tina de Bruin is een Nederlandse actrice. Daarnaast doet ze ook nog eens aan cabaret. Tina was in het twintigste seizoen te zien. Ze was uiteindelijk de tweede afvaller die China moest verlaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tina de Bruin (@tina10a) op

Nadja Hüpscher

Nadja Hüpscher is een schrijfster (en je raadt het al) actrice. Nadja deed mee aan Wie is de Mol? tijdens het zevende seizoen, dat werd opgenomen in Thailand.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nadja Hüpscher (@nadjahupscher) op

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.