Wie is jouw favoriete Wie is de Mol deelneemster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het populaire programma Wie is de Mol? heeft dit jaar een heus reünieseizoen. De deelnemers aan dit seizoen hebben dan ook allen al een keer meegedaan aan het programma. Maar, wie zijn het ook alweer?

[poll id=”56″]

Ellie Lust

De meesten van ons kennen Ellie Lust wel. Ellie was vroeger een politie-inspecteur, maar werd gedwongen te kiezen tussen haar televisie- en politiecarrière. Het moge duidelijk zijn dat ze voor optie 1 ging.

Nikkie de Jager

Nikkie de Jager is een van Nederlands grootste YouTube-sensaties. Ze was te zien in seizoen 19 van het programma, dat zich afspeelde in Colombia. Daar viel ze als tweede af.

Peggy Vrijens

Peggy Vrijens is een actrice. Zo speelde ze onder andere in de Nederlandse serie DNA. Peggy zat in het zesde seizoen, dat zich afspeelde in Argentinië. Ze kwam best ver en viel uiteindelijk als zevende af.

Tina de bruin

Ook Tina de Bruin is een Nederlandse actrice. Daarnaast doet ze ook nog eens aan cabaret. Tina was in het twintigste seizoen te zien. Ze was uiteindelijk de tweede afvaller die China moest verlaten.

Nadja Hüpscher

Nadja Hüpscher is een schrijfster (en je raadt het al) actrice. Nadja deed mee aan Wie is de Mol? tijdens het zevende seizoen, dat werd opgenomen in Thailand.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...