Wie is jouw favoriete Wie is de Mol deelneemster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het populaire programma Wie is de Mol? heeft dit jaar een heus reünieseizoen. De deelnemers aan dit seizoen hebben dan ook allen al een keer meegedaan aan het programma. Maar, wie zijn het ook alweer?

[poll id=”56″]

Ellie Lust

De meesten van ons kennen Ellie Lust wel. Ellie was vroeger een politie-inspecteur, maar werd gedwongen te kiezen tussen haar televisie- en politiecarrière. Het moge duidelijk zijn dat ze voor optie 1 ging.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ellie Lust (@lustellie) op

Nikkie de Jager

Nikkie de Jager is een van Nederlands grootste YouTube-sensaties. Ze was te zien in seizoen 19 van het programma, dat zich afspeelde in Colombia. Daar viel ze als tweede af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Peggy Vrijens

Peggy Vrijens is een actrice. Zo speelde ze onder andere in de Nederlandse serie DNA. Peggy zat in het zesde seizoen, dat zich afspeelde in Argentinië. Ze kwam best ver en viel uiteindelijk als zevende af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Peggy Vrijens (@peggyvrijens) op

Tina de bruin

Ook Tina de Bruin is een Nederlandse actrice. Daarnaast doet ze ook nog eens aan cabaret. Tina was in het twintigste seizoen te zien. Ze was uiteindelijk de tweede afvaller die China moest verlaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tina de Bruin (@tina10a) op

Nadja Hüpscher

Nadja Hüpscher is een schrijfster (en je raadt het al) actrice. Nadja deed mee aan Wie is de Mol? tijdens het zevende seizoen, dat werd opgenomen in Thailand.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nadja Hüpscher (@nadjahupscher) op

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten