Wie is jouw favoriete Wie is de Mol deelneemster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het populaire programma Wie is de Mol? heeft dit jaar een heus reünieseizoen. De deelnemers aan dit seizoen hebben dan ook allen al een keer meegedaan aan het programma. Maar, wie zijn het ook alweer?

[poll id=”56″]

Ellie Lust

De meesten van ons kennen Ellie Lust wel. Ellie was vroeger een politie-inspecteur, maar werd gedwongen te kiezen tussen haar televisie- en politiecarrière. Het moge duidelijk zijn dat ze voor optie 1 ging.

Nikkie de Jager

Nikkie de Jager is een van Nederlands grootste YouTube-sensaties. Ze was te zien in seizoen 19 van het programma, dat zich afspeelde in Colombia. Daar viel ze als tweede af.

Peggy Vrijens

Peggy Vrijens is een actrice. Zo speelde ze onder andere in de Nederlandse serie DNA. Peggy zat in het zesde seizoen, dat zich afspeelde in Argentinië. Ze kwam best ver en viel uiteindelijk als zevende af.

Tina de bruin

Ook Tina de Bruin is een Nederlandse actrice. Daarnaast doet ze ook nog eens aan cabaret. Tina was in het twintigste seizoen te zien. Ze was uiteindelijk de tweede afvaller die China moest verlaten.

Nadja Hüpscher

Nadja Hüpscher is een schrijfster (en je raadt het al) actrice. Nadja deed mee aan Wie is de Mol? tijdens het zevende seizoen, dat werd opgenomen in Thailand.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!