WIDM-deelnemer Anna Gimbrère heeft een zeer beroemde vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Gimbrère heeft nu al de aandacht getrokken van menig man vanwege haar verschijning in Wie is de Mol? terwijl ze helaas al bezet is.

Anna Gimbrère heeft in het televisielandschap al flink haar stempel mogen drukken. Ze staat bekend als een veelzijdig persoon die achter de schermen de leukste programma’s maakt. Meestal staat ze niet echt in de schijnwerpers, maar met het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is daar verandering in gekomen. Alle kijkers zijn razend enthousiast over deze dame. Maar dat roept natuurlijk ook de vraag op wat er in haar dagelijks leventje afspeelt. Zit er bijvoorbeeld thuis een man iedere avond te wachten op Anna? We zochten het gelijk voor je uit!

Anna Gimbrère heeft een bijzondere relatie

Mensen kennen Anna vooral als de presentatrice van het journalistieke programma Pointer en kunnen haar ook kennen van haar podcast Zo, Opgelost!. Maar buiten de schijnwerpers om was er maar weinig bekend over deze boeiende dame. Toch is er recent wat nieuws naar buiten gekomen waar iedereen van smult. Ze blijkt namelijk al geruime tijd een relatie te hebben met niemand minder dan Herman van der Zandt, een bekend gezicht in de Nederlandse televisiewereld. Herman, ook wel bekend als Herman de Schermman vanwege zijn rol als ‘schermbediende’ bij de NOS tijdens verkiezingsavonden, is erg bekend bij het Nederlands publiek. Hij heeft zichzelf groot gemaakt met programma’s als NOS Studio Sport en Met het Mes op Tafel. Ook over het privéleven van Herman was relatief weinig bekend. Tot nu dan!

Lees ook: Video: Kijkers denken meteen Mol te ontmaskeren tijdens eerste aflevering WIDM

Herman van der Zandt maakt stappen in televisieland

Momenteel is Herman bezig om een aantal nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo zal hij onder andere De Slimste Mens overpakken wanneer Philip Freriks met pensioen gaat. Hij is in ieder geval bezig met de volgende fase van zijn carrière, maar zo te zien ook met de volgende fase van zijn privéleven. Hij heeft namelijk met Anna een partner gevonden, waar hij de komende tijd nog wel mee kan blijven. De relatie tussen Herman en Anna begon enkele jaren geleden en blijft grotendeels privé, omdat ze hun persoonlijke leven liever buiten de schijnwerpers houden. In 2017 werkten ze samen aan het programma Oranje Boven, Down Under. Daar is hoogstwaarschijnlijk de basis gelegd voor hun relatie. Destijds was Herman nog getrouwd met zijn ex-vrouw Jozephine, maar in 2019 gingen ze uit elkaar. Zou Anna daar de reden van zijn?

Lees ook: Dit is waarom je goed op Anna Gimbrère moet letten tijdens Wie Is De Mol

Anna Gimbrère pleegt geen overspel

Hoewel er in die tijd wel geruchten waren over overspel, heeft Anna deze snel tegengesproken. In een interview benadrukte ze dat er daar geen sprake van was: “Dat was echt niet het geval. Toen had ik ook net een nieuw vriendje op wie ik heel verliefd was! Wat Herman en ik hebben, is van dit jaar. Deze zomer zijn we voor het eerst gaan daten en daarna is het vrij snel serieus geworden.”

Meer zien van Anna? Kijk op Instagram!

Als je bij Wie is de Mol? niet genoeg kan krijgen van Anna Gimbrère, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar vind je nog genoeg mooie foto’s van de brunette om je gelukkig te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.