Welk lingeriemerk heeft de mooiste modellen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze ‘wie is de mooiste’-categorie ken je natuurlijk al. Vandaag gooit Mannenzaken het echter over een iets andere boeg. Vandaag staat deze poll volledig in het teken van de volgende vraag: ‘Welk lingeriemerk heeft de mooiste modellen?’

Het ooit zo glorieuze Victoria’s Secret

We trappen af met het merk dat jarenlang de rest van het veld aanvoerde: Victoria’s Secret. Je zal het vast al wel een keer voorbij hebben zien komen: de afbrokkeling van het bekendste lingeriemerk ter wereld: Victoria’s Secret.

Vandaag de dag is het ooit zo glorieuze modehuis slechts een schim van hoe het vroeger was. Teruglopende verkopen, geannuleerde modeshows, vermeende ‘discriminatie’ en zelfs seksuele intimidatie: het merk is geen monopolie meer in de wereld van bh’s en strings.

Het enige positieve puntje aan het merk lijkt dan ook hun modellenbestand te zijn. Het is een vrij eentoning bestand weliswaar. Maar wie van lange laminaatjes houdt, is bij Vicotria’s Secret in ieder geval op zijn plek.

(lees verder na de afbeelding)

Hallo Hunkemöller!

Kandidaat nummer twee in deze competitie is het populairste lingeriemerk van Nederland: Hunkemöller. In tegenstelling tot Victoria’s Secret heeft Hunkemöller een voller en gevarieerder modellenbestand. Daarnaast maakt het merk ook nog slim gebruik van bekende gezichten als Doutzen Kroes en Anna Nooshin. De medewerkers van de marketingafdeling verdienen dan ook zeker de nodige credits.

(lees verder na de afbeelding)

Freaky Fenty by Rihanna

De laatste deelnemer aan deze competitie betreft het merk van superster Rihanna: Savage X Fenty. Dit lingeriemerk staat met name bekend om haar ‘freaky’ inslag. Dan hebben we het niet over creepy freaky, maar over freaky.

setjes, veel kleuren en modellen in alle maten en van alle afkomsten: ook Rihanna lijkt te weten wat vrouwen (maar vooral de mensen die de setjes mogen aanschouwen) willen.

(lees verder na de afbeelding)

[poll id=”10″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!