Weervrouw Amara Onwuka doet voorspelling met foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als er iemand is die ons het weer mag voorspellen dan is het Amara Onwuka wel, met haar aanstekelijke enthousiasme kan het haast geen slecht nieuws zijn. Om iedereen extra blij te maken besluit Amara de zomer in te luiden met deze hete foto…

Amara Onwuka voorspelt hoge temperaturen

De knappe weersvrouw Amara Onwuka geeft ons het liefst altijd een goede weersverwachting. Helaas wonen we in Nederland en staat regen regelmatig op de agenda. Gelukkig houdt Amara de moed er altijd goed in door haar kunsten als weervrouw. Tijdens het journaal is het altijd wachten totdat we eindelijk weer naar Amara kunnen kijken. Nu blijkt het zo dat Amara een heel fijn cadeautje heeft. Het lenteseizoen is namelijk begonnen en daar wordt Amara zelf ook enorm blij van. Met als extra goed nieuws dat het binnenkort zelfs meer dan 30+ graden kan gaan worden. Natuurlijk zijn er ook mensen die daar niet van houden dus Amara probeert onder onderstaande foto een beetje neutraal te blijven. De weervrouw stelt haar volgers de vraag: “Hou jij van zomerhitte of heb je liever wat anders? ”

Lees ook: Weervrouw Amara Onwuka maakt zich zorgen over snowmageddon

Amara Onwuka draagt graag korte jurkjes

Op de vraag of Amara Onwuka zelf van zomerse of winterse tempraturen houdt weten we het antwoord wel: met een lekker zonnig weertje maak je Amara blij. Natuurlijk heeft de weervrouw hier alle reden voor, want dan kan ze haar korte jurkjes weer uit de kast trekken. Met Amara haar prachtige donkere krullen staat bijna alles haar goed. Op televisie is Amara vaak te zien in degelijke jurken die gepast zijn voor alle kijkers. In het privé leven van Amara zien we haar nog wel eens in een iets korter jurkje verschijnen. Zo kunnen we allemaal genieten van Amara haar langen benen.

Amara Onwuka gaat verhuizen

De weervrouw is een bezig bijtje, zo presenteert ze natuurlijk het weer, is ze moeder en nu gaat ze ook nog eens verhuizen. Al wekenlang is Amara hard bezig met het verbouwen aan haar nieuwe huis. De jurkjes gaan uit en de werkkleding aan. Samen met haar vriend zijn ze onderstaand huis flink aan het verbouwen. Je zou denken dat de weervrouw wel andere dingen aan haar hoofd heeft, maar ze deelt enorm graag updates van het huis. Tijdens Moederdag moesten de spullen ingepakt worden, maar Amara wou natuurlijk ook graag tijd doorbrengen met haar kinderen. Dit zorgde een klein beetje voor stress want de dozen vullen zichzelf natuurlijk niet..

Amara Onwuka kiest twee sterke mannen

Gelukkig krijgt Amara veel hulp van klusteams die het ingewikkelde werk overnemen. Zo moeten er vloertjes worden gelegd en muren worden gestuukt. Nu het einde van de verbouwing dus eindelijk in zicht is moest er nog 1 ding gebeuren wat heel belangrijk is voor Amara: de isolatie. De weervrouw kan natuurlijk niet in een huis wonen met een slechte temperatuur. Daarom heeft ze onderstaande mannen ingehuurd, die vonden het natuurlijk ook enorm gezellig met Amara. Na het klussen en kletsen gingen de twee mannen nog even op de foto met de knappe vrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?