Weervrouw Amara Onwuka maakt zich zorgen over snowmageddon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weervrouw Amara Onwuka voorspelt 20 centimeter sneeuw in April. En daar is de prachtige weervrouw zelf ook verbaasd over. 

Het is echt waar. In April is er sprake van welgeteld 20 centimeter sneeuw. Het is aan weervrouw Amara Onwuka om het slechte nieuws te vertellen. En dat doet ze via een post op haar Instagram. Het is volgens Amara absoluut geen ‘1 April’-grap, maar het gaat echt gebeuren. Bereid je dus maar voor op een flink pak sneeuw.

Lees ook: Weervrouw Amara Onwuka waarschuwt voor Storm Eunice met enge foto

Amara geschokt met 20 centimeter

Amara is nogal onder de indruk van die 20 centimeter, maar niet op een goede manier. Waar de meeste vrouwen best wel gelukkig zijn met het nieuws 20 centimeter te mogen ontvangen, kijkt Amara er nu niet bepaald naar uit. Nu hangt het ook gewoon af waar die 20 centimeter mee samenhangt. Want 20 centimeter sneeuw is inderdaad alles behalve prettig. Dat is vooral heel erg koud. En dat is slecht nieuws voor Amara.

Daar gaan de zomerse pakjes van Amara

Amara kan haar zomerse pakjes nu wel weer in de kast leggen. Die hoeft ze voorlopig toch niet te gebruiken. De winterse jas mag weer tevoorschijn komen. Want Amara gaat het weer koud krijgen. Met zo’n laag sneeuw wordt de temperatuur in Nederland ook weer een stuk lager. Daarom vraagt iedereen zich ook af of het wel kan, zo’n ‘snowmageddon’.

Snowmageddon in April volgens Amara Onwuka

“jazeker” zegt Amara. Het is misschien een beetje gek voor de tijd van het jaar, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is om een flink pak sneeuw in April te krijgen. Iedereen moet dus even goed rekening houden met de koude temperaturen de komende tijd. De chocolademelk mag weer uit de kast en de handschoenen weer aan.

Amara weet het zeker: dik pak sneeuw

Alle inwoners van Nederland kunnen rekenen op een flink pak sneeuw. Amara heeft gesproken. En aangezien de knappe weervrouw best veel verstand van zaken heeft, kan je erop rekenen dat het inderdaad erg koud gaat worden. Dat is dus wel erg jammer, maar er zit helaas niks anders op.

Amara maakt zich druk om haar plantjes

Maar hoe zit het nou met al die plantjes die mensen net gekocht hebben voor het voorjaar? Ook Amara maakt zich daar druk om. Ze heeft waarschijnlijk zelf groene vingers en heeft dus behoefte aan een manier om haar planten in leven te houden. Gelukkig deelt ze de website waar je kan lezen hoe je jouw planten beschermt. Wel zo lief van Amara.

Het huis van Amara Onwuka wordt winterklaar gemaakt

Aangezien heel Nederland een tweede winter tegemoet gaat is ook Amara bezig met het winterklaar maken van haar huis. Ze zit momenteel vol in verbouwing en deelt enthousiast foto’s van hoe het huis er op dit moment aan toe is. Zo te zien hebben ze bij Amara thuis nog een lange weg te gaan, maar het gaat de goede kant op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.