Wat is er aan de hand met ‘hysterische’ Eva Jinek?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek staat onder hoogspanning de laatste tijd. Na een (te?) fel interview met Hugo de Jonge en een keiharde reactie op zwangerschapsgeruchten lijkt de sfeer aan haar talkshowtafel soms ver te zoeken. Dat is ook de kijker opgevallen…

Eva Jinek scoort nog steeds in de kijkcijfers, maar de mensen thuis beginnen zich wel af te vragen wat er precies aan de hand is met de talkshowhost, die de laatste tijd een beetje gespannen overkomt. Bovendien staat haar nóg een bak kritiek te wachten…

Lees ook: Eva Jinek is HEEL boos op Bridget Maasland

Eva Jinek is ‘hysterisch’ tijdens talkshow

Toen Hugo de Jonge pas te gast was, ratelde Eva Jinek aan één stuk door met kritische vragen over het coronavaccin. Hugo de Jonge was daar op een gegeven moment wel even klaar mee: “Jaja, rustig maar,” antwoordde hij. De kijker had geen goed woord over voor de ‘hysterische’ manier waarop Eva tekeer ging.

Is Eva Jinek zwanger?

Eva is al een tijdje iets sneller ‘hyper’ dan normaal. Ongeveer tegelijk met die uitzending kwam er ook een interview uit waarin Jinek enorm hard uithaalde naar RTL Boulevard. Zij suggereerden dat de blonde talkshowhost misschien zwanger was. Dat zou verklaren waarom Humberto Tan ineens weer door RTL4 in de rol van talkshowhost geduwd is, claimden Bridget Maasland en collega’s. Daar was Eva absoluut niet van gediend: “beledigend tot op het bot (…) Mijn broek zakte ervan af.” Wat er dan wél aan de hand is? Nieuwjaarsdipje? Of stiekem toch zwanger?

Jinek nog steeds onder vuur

Nu Eva Jinek dus meer onder een vergrootglas ligt, begint men ook háár ‘voorbeeldrol’ tijdens de coronacrisis in twijfel te trekken. Er zouden volgens de kijker véél te veel mensen uitgenodigd worden in haar talkshow. Da’s volgens hen een verkeerd signaal, aangezien iedereen opgeroepen wordt om thuis te werken en te blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.