Waarom vallen we massaal voor K3-meisje Klaasje Meijer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naar aanleiding van de gloednieuwe videoclip van de meisjes van K3 stelden we je de vraag ‘Wie is jouw favoriete K3-meisje?’

Dat K3 niet alleen kinderen, maar ook een enorme groep volwassenen aanspreekt, wordt wel weer duidelijk met deze poll. Daar komt nog bij dat velen van jullie wel een favorietje hebben. Maar K3’tje is de grootste favoriet? Is het blondine Klaasje Meijer, brunette Marthe of toch de roodharige Hanne?

Ook leuk: Meisjes van K3 dansen in Farao-pakjes in nieuwe clip

Klaasje Meijer doet menig mannenhart sneller slaan

Ja, van alle drie de dames zien jullie het blonde K3-meisje, Klaasje Meijer, het liefst een leuk K3-dansje doen. Zou het komen omdat ze de enige Nederlandse is, of omdat jullie haar het mooiste K3’tje vinden? Of is het een combinatie van allebei? Hoe dan ook: hier zijn wat leuke kiekjes van K3-favoriet Klaasje Meijer, zodat jullie zelf kunnen bepalen wat deze dame het leukste K3-meisje maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!