Waarom vallen we massaal voor K3-meisje Klaasje Meijer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naar aanleiding van de gloednieuwe videoclip van de meisjes van K3 stelden we je de vraag ‘Wie is jouw favoriete K3-meisje?’

Dat K3 niet alleen kinderen, maar ook een enorme groep volwassenen aanspreekt, wordt wel weer duidelijk met deze poll. Daar komt nog bij dat velen van jullie wel een favorietje hebben. Maar K3’tje is de grootste favoriet? Is het blondine Klaasje Meijer, brunette Marthe of toch de roodharige Hanne?

Ook leuk: Meisjes van K3 dansen in Farao-pakjes in nieuwe clip

Klaasje Meijer doet menig mannenhart sneller slaan

Ja, van alle drie de dames zien jullie het blonde K3-meisje, Klaasje Meijer, het liefst een leuk K3-dansje doen. Zou het komen omdat ze de enige Nederlandse is, of omdat jullie haar het mooiste K3’tje vinden? Of is het een combinatie van allebei? Hoe dan ook: hier zijn wat leuke kiekjes van K3-favoriet Klaasje Meijer, zodat jullie zelf kunnen bepalen wat deze dame het leukste K3-meisje maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...