Meisjes van K3 dansen in Farao-pakjes in nieuwe clip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Voor hun nieuwste film brachten de dames van K3 een nieuwe clip uit. En die moet je toch wel even gezien hebben (vooral deel twee dan)!

Voor hun nieuwe film Dans van de Farao brachten de meisjes van K3, geheel volgens het aloude K3-recept, een bijpassende nieuwe clip uit. In deze clip zien we Klaasje, Hanne en Marthe dansen in Egyptische Farao-pakjes. Dat maakt deze clip dan ook gelijk tien keer zo leuk, als hun Bikini vol Zand-clip, die ondanks de titel voor velen toch behoorlijk tegenviel.

Ook leuk: Waarom vallen we massaal voor K3-meisje Klaasje Meijer?

Wie is jouw favoriete K3-meisje

En nu je alle drie de dames hebt zien dansen in de bovenstaande clip, kan je deze vraag vast wel beantwoorden:

[poll id=”65″]

Laatste nieuws

Kim Holland wenst Oranje geluk op EK op haar eigen manier met ludieke video

In de Johan Cruijff Arena wordt het eerste EK groepsduel van Oranje tegen Oekraïne gespeeld. Heel Nederland staat achter Oranje, al helemaal Kim Holland. 

Oranjezomer presentatrice Hélène Hendriks is niet lesbisch

Hélène Hendriks is een van de meest graag geziene gezichten bij Veronica Inside en De Oranjezomer, maar heel veel over haar privéleven is niet bekend. Maar nu is er eindelijk antwoord op die ene belangrijke vraag: Hélène Hendriks valt niet op vrouwen!

Vriendin Thomas Lam reageert in Oranjezomer op gebeurtenis EK met Christian Eriksen

Het EK is weer van start, maar niet alles gaat even goed. Sterker nog, het afgelopen duel tussen Denemarken en Finland ging heel fout. De vriendin van Thomas Lam, Pommeline Mijnster, was erbij om verslag te doen.

Gerelateerde berichten