Stralende Boerin Annemiek Koekoek vraagt volgers om hulp met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze wist niet als winnaar uit de bus te komen bij Boer Zoekt Vrouw en Expeditie Robinson, dus is Boerin Annemiek Koekoek er nu als de kippen bij om een prijs te winnen. Daar heeft ze wel je hulp voor nodig. Met deze foto hoopt Annemiek je te overtuigen…

Boerin Annemiek Koekoek heeft een moeilijke relatie met tv. Ze is sinds haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw en Expeditie Robinson úren op de buis te zien geweest, maar heeft tot nu toe bij geen enkel programma échte successen weten te boeken. Bij BZV wees ze alle mannen die met haar een hooizolder wilden delen resoluut af, en bij Expeditie maakte ze zich niet populair genoeg bij kijker én mede-eilander om tot de finale door te dringen. Toch lonkt er nu een mooie media-prijs voor de Drentse boerin. Help jij haar om deze actie wél te laten slagen?

Lees ook: Boerin Annemiek zwerft schoenloos over straat in Amsterdam

Boerin Annemiek Koekoek kan prijs winnen

Het is niet gek dat Boerin Annemiek Koekoek alles op alles zet om deze keer wél in de prijzen te vallen! Ze roept haar volgers op om op haar te stemmen in de ‘Vrouw in de Media Award 2021’-verkiezing. Ze maakt kans op de prijs in de categorie Drenthe, haar eigen provincie. De prijs wordt elk jaar uitgereikt om “vrouwelijke experts en rolmodellen aan te moedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aan te moedigen om hen vaker dat podium te bieden.” Op Mannenzaken volgen we Annemiek al een hele lange tijd, dus die aanmoediging hebben wij niet meer nodig, maar omdat we Annemiek zeker een moment to shine gunnen zou het leuk zijn als we haar naar de winst kunnen stemmen, toch?

Boerin Annemiek geeft goede voorbeeld op boerderij

Als je het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw gemist hebt, of als je haar niet zo’n leuke deelnemer vond in Expeditie Robinson, wil dat nog niet zeggen dat Annemiek je stem niet verdient in deze verkiezing. Het is vrij uniek dat een jonge vrouw uit Drenthe zo bekend wordt, en ze doet ook altijd haar best om het boerenleven en de struggles van jonge agrariërs in een goed daglicht te zetten. Op die manier maakt ze met tractors over akkers rijden, hooibalen sjouwen en koeien melken uiterst vermakelijk. Het is allemaal te volgen via haar Instagram kanaal, waar ze de ene vermakelijke foto na de andere post. Wie ver genoeg naar beneden scrolt zal zelfs haar oude boerinnenkalender-foto’s nog tegenkomen!

Annemiek Koekoek wint stemmen met mooie foto

Heb je nog meer redenen nodig om voor Boerin Annemiek te kiezen? Ze begint de laatste tijd steeds beter te worden in het plaatsen van interessante foto’s! Zo wenste ze haar volgers onlangs nog een prettige kerst met de leuke en toepasselijke foto hieronder. De boerin verscheen helemaal in stijl, compleet met pasgeboren kalfje en overalls. Maar wat heeft ze onder die overall aan? Annemiek is stiekem best een goede verleidster. Je vergeet soms dat ze pas 27 jaar oud is! Het is eigenlijk best zonde dat alleen haar koeien elke dag van deze dame kunnen genieten…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?