Video: Zangeres Hind deelt vergeten beelden van oude audities

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de categorie “Kennen jullie deze nog?” deelt zangeres Hind een oud beeld van haar auditie bij Idols, ruim 20 jaar geleden. 

Voor alle ellende met The Voice of Holland en programma’s als Beste Zangers en The Masked Singer waren er helemaal niet zo veel zangprogramma’s en talentenjachten op televisie. De eerste echte Nederlandse talentenjacht was het programma Idols. En dat programma maakte nogal wat los bij mensen, met de meest uiteenlopende en gekke audities. De eerste seizoenen van het talentenprogramma leverde uiteindelijk een hoop talenten op. Een van hen was de zangeres Hind, die de afgelopen jaren iets meer onder de radar is gebleven. Maar ze deelt nu, jaren na haar Idols debuut, de beelden van haar eerste auditie. En dat is toch wel even een verschil met hoe Hind zichzelf nu presenteert. Deze beelden moet je even gezien hebben.
Hind is in al die jaren flink veranderd

Ze is nog steeds een geweldige zangeres, maar qua looks is Hind wel ietsje veranderd de afgelopen twintig jaar. Ze heeft zichzelf sinds haar debuut in Idols wel echt ontpopt tot een prachtige vrouw, die met haar uiterlijk alleen al volle zalen zou trekken. Op haar Instagram plaatst ze regelmatig foto’s va zichzelf en die zijn absoluut niet mis. Hind heeft een van de meest prachtige glimlachjes van heel het land. Ook heeft ze een enorm knap en goed gevormd . Behalve haar ijzersterke stem zijn er dus nog meer redenen om van Hind te houden.
De knappe zangeres verdeelt haar tijd tussen twee landen

De prachtige zangeres verdeelt haar tijd tussen Nederland en Marokko. In beide landen is ze een echte ster, al is ze in Marokko wel iets populairder dan hier in Nederland. Misschien maar eens tijd om een comeback tour te organiseren in ons koude kikkerlandje. De prachtige looks en danspasjes van Hind zorgen er waarschijnlijk voor dat het de gemiddelde temperatuur in Nederland een flink stuk zal stijgen. Misschien is zo’n Nederlandse tour dus helemaal geen gek idee. Misschien is de zangeres ook wel zoiets van plan en deelt ze daarom nu de beelden van haar eerste auditie. Zo staat ze weer een beetje op de radar bij de mensen in Nederland en is een Nederlandse tour iets makkelijker om te organiseren.
Als je nog geen fan bent van Hind halen haar mooie foto’s je misschien over

Dat Hind goed kan zingen is een feit, maar ook qua looks is de knappe zangeres een echte winnaar. Als je nog geen fan bent van de prachtige brunette hoef je alleen maar even door haar Instagram pagina heen te scrollen om spontaan fan te worden. Met al haar leuke foto’s heb je meer dan genoeg om naar te kijken. Ze is misschien niet meer zo populair in Nederland, maar toch is Hind een verborgen schat in het Nederlandse muzieklandschap.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!