Home Nieuws Video: Wilfred Genee laat Merel Ek smeken achter de schermen bij Vandaag...

Video: Wilfred Genee laat Merel Ek smeken achter de schermen bij Vandaag Inside

Video_ Wilfred Genee laat Merel Ek smeken achter de schermen bij Vandaag Inside

Wilfred Genee neemt Merel Ek even mee door de wandelgangen bij Vandaag Inside en voelt haar daar wel een beetje aan de tand. 

Merel Ek voelt de druk van Wilfred Genee afkomen

De prachtige blondine Merel Ek ging weer met Wilfred Genee mee de wandelgangen in om het over van alles en nog wat te hebben. En dat gesprek was weer helemaal top. Op het einde blijkt dat Merel Ek ook nog eens genomineerd is voor Televizier-Ring Talent Award. Hiervoor zijn een aantal dames uit de Nederlandse televisiewereld genomineerd die als aanstormend talent worden beschouwd. Er zijn in totaal 25 genomineerden, waaronder ook Noa Vahle, die ook haar steentje bijdraagt aan programma’s als Vandaag Inside en de Oranjezomer. Wilfred probeert Merel Ek tijdens hun wandeling zover te krijgen om voor de camera te smeken om stemmen voor deze verkiezing. Dát vindt Merel een beetje ongemakkelijk, dus vlucht ze snel haar kleedkamer in. Het was wel een dappere poging van Wilfred om het te proberen.

Bekijk het hier!

De knappe verslaggeefster Merel Ek is vast onderdeel van VI

Tegenwoordig hoort Merel Ek wel echt bij het programma Vandaag Inside. Waar vroeger de dame wat losser aanschoof, zijn mensen nu wel echt teleurgesteld als ze Merel niet voorbij hebben zien komen tijdens een uitzending. En met goede reden. De aantrekkelijke blondine is ontzettend interessant om naar te kijken en heeft altijd wat leuks te vertellen aan tafel. Geen wonder dus dat de mannen van VI haar graag erbij hebben in de uitzending. Ze maakt zichzelf vrij makkelijk onmisbaar met haar heerlijke looks en goed gevoel voor humor.

Lees ook: Foto: Merel Ek springt voorop bij tafelgast en vertrekt bij De Oranjezomer

Johan Derksen heeft Merel Ek wel echt gemist

Natuurlijk zitten de uitzendingen tegenwoordig ook weer vol schuine opmerkingen aan het adres van Merel. En dat vond de knappe blondine helemaal niet erg. Het bleek maar weer dat Merel gemist werd door Johan. De hele zomer lang heeft de favoriete bromsnor van Nederland het zonder zijn Merel moeten doen. En dat is toch wel een klein beetje zielig. Gelukkig kan Johan alle verloren tijd nu inhalen met de aantrekkelijke blondine.

Lees ook: Video: Merel Ek krijgt het heet van extreem verhaal tijdens Vandaag Inside
Merel Ek bereidt tafelgast zonder enige problemen.

Als je Merel Ek aan tafel hebt, dan weet je in ieder geval zeker dat het een spannende avond gaat worden. De knappe blondine had bij het programma De Oranjezomer ook altijd wel wat te doen. Ze deed de gekste dingen met de andere gasten. Zo sprong ze eventjes voorop de fiets van Youri om te bewijzen dat ze nog met gemak voor op een fiets kon rijden. Natuurlijk zag het er een beetje slungelig uit, maar dat is dan ook wel weer de charme van de knappe verslaggeefster. De fiets van Youri bereed ze zonder enige moeite.

Mobiele versie afsluiten