Video: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen laat zich van haar verleidelijke kant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verleidelijke Amber Brantsen heeft een video geüpload, waar iedereen het warmer van krijgt deze koude dagen. 

Amber Brantsen deelt nieuwe outfits in hete video

Meestal kan je Amber verwachten achter een bureau in de studio van Viaplay, of in de studio of desnoods op locatie bij de F1, maar altijd gekleed in een vrij zakelijke outfit. Daar geeft Amber met onderstaande video een beetje een nieuwe draai aan. De knappe presentatrice besluit om het allemaal wat verleidelijker aan te pakken. En dat lukt best aardig. Als je de video helemaal tot het einde af kijkt, dan krijg je alle verleidelijke outfits van Amber mee. Zo heeft ze bij sommige pakjes meer de behoefte om haar jasje iets meer open te gooien en bij andere pakjes zie je dat ze juist wat meer verlegen blijft. Maar bij elk pakje blijft het wel duidelijk dat Amber Brantsen een ongelooflijk verleidelijke dame is, in wat voor outfit dan ook.

Lees ook: Foto: Dit waren de lekkerste hoogtepuntjes van Amber Brantsen tijdens vorig Formule 1-seizoen Viaplay

Amber Brantsen redt Viaplay bij de kijker

Er zijn genoeg commentaren te vinden op Viaplay. Zo is de kwaliteit van de streams niet altijd even goed geweest. En ook het commentaar dat gegeven wordt op sommige races en wedstrijden is niet altijd even fijn. Maar er is één ding aan Viaplay dat toch bij iedereen goede aarde valt. En dat is de knappe presentatrice Amber Brantsen. Vraag het maar aan iedere Viaplay kijker, Amber vinden ze helemaal te gek. De knappe presentatrice doet het ook echt wel heel erg goed. Ze weet genoeg van de sporten die ze presenteert, zoals de F1, om goed mee te kunnen praten. Daarbij is ze ook erg verleidelijk, waardoor een show met Amber lekker weg kijkt. Ze is ook erg ontwapenend, waardoor de interviews die ze houdt met haar gasten ook altijd vrij interessant zijn om naar te kijken. Al in al is Amber Brantsen de reden dat Viaplay nog zo goed scoort in Nederland.

Amber Brantsen is het gezicht van de F1 in Nederland

Aangezien de F1 alleen in Nederland te zien is op Viaplay, is het ook niet zo gek dat Amber Brantsen inmiddels het gezicht geworden is van de F1 binnen Nederland. Als je aan de F1 denkt, dan komen er een aantal namen naar boven. Max Verstappen, Nyck de Vries en natuurlijk Amber Brantsen. Zonder Amber zouden al die races toch gelijk een stuk minder interessant worden om te bekijken. Dat weet Viaplay zelf ook en daarom proberen ze uit alle macht ervoor te zorgen dat Amber bij de zender blijft. Amber heeft zich in een kleine twee jaar tijd dus van onschatbare waarde gemaakt. Zowel de kijker als de zender waar ze voor werkt kan Amber niet meer wegdenken. En dat betekent dat er de komende jaren nog veel foto en video met Amber aan komt. Dat is natuurlijk een prachtig vooruitzicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!