Video: Sylvie Meis schudt met heupen in superstrakke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis houdt er wel van om lekker los te gaan. Dat doet ze dan ook in deze spannende video waar ze flink met haar heupen schudt. 

De prachtige presentatrice Sylvie Meis is een beetje een feestbeest. Dat merk je wel als je de knappe blondine volgt op Instagram. Daar plaatst ze namelijk een update elke keer dat ze een goed feestje heeft gehad. En dat is nu ook geen uitzondering. Sylvie weet goed haar heupen los te schudden op beeld en dat moet natuurlijk even gedeeld worden met haar achterban. Hoe kunnen zij anders weten dat Sylvie een leuke tijd gehad heeft. Ook genieten ze stiekem een beetje van Sylvie die haar heerlijk los gooit. Maar Sylvie vindt dat niet erg, die is juist wel trots op haar danspasjes.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis poseert op boot in luchtig jurkje

Sylvie vertoont een paar uitstekende danspasjes

Wild schudt Sylvie met haar achterste heen en weer, terwijl ze haar armen in de lucht gooit. De prachtige presentatrice is gehypnotiseerd door de muziek en dat laat ze merken ook. Haar heupen verleiden iedereen om haar heen. Maar dat houdt Sylvie zeker niet tegen. Ze kijkt ook nog een paar keer verleidelijk in de camera om de mensen thuis ook het gevoel te geven dat ze op het feestje aanwezig zijn. Het levert een prachtige video op.

Sylvie is trots op haar strakke jurk

Sylvie danst de hele nacht in haar heerlijk strakke jurkje. Maar het groene jurkje is eigenlijk een spannende galajurk. Het is helemaal niet bedoeld voor de verleidelijke bewegingen die Sylvie er mee maakt. Maar dat stopt de knappe blondine natuurlijk niet. Ze maakt de ene aantrekkelijke beweging na de ander. In het donker kan je de jurk niet zo goed bewonderen. Gelukkig deelde Sylvie eerder al een mooie foto van haar in het strakke kledingstuk.

Sylvie is een fan van strakke jurkjes

Maar het strakke groene jurkje van Sylvie is niet het enige verleidelijke en strakke jurkje dat Sylvie in haar kast heeft hangen. Even geleden kwam de prachtige presentatrice aanzetten in een rood jurkje dat minstens net zo verleidelijk, al dan niet verleidelijker is, dan haar groene galajurk. Het jurkje onthulde precies genoeg van Sylvie om de aandacht te trekken. En die aandacht gaf Sylvie niet meer terug. Die hield ze de hele avond vast.

Rood is de kleur van Sylvie Meis

Behalve haar jurkje heeft Sylvie nog meer rode kleding en die lijkt haar altijd wel heel erg goed te staan. De kleur van de liefde is gemaakt voor Sylvie Meis. De verleidelijke blondine heeft kleding nodig die minstens net zo verleidelijk is als zijzelf. Anders dan past het niet. Gelukkig heeft Sylvie genoeg stylistes om zich heen die kunnen helpen met het uitkiezen van kleding waar Sylvie er het beste in uit ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...