Video: Suzanne Schulting trekt zich suf in sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Om topfit te blijven is Suzanne Schulting bezig in de sportschool. Om haar spieren warm te houden moet ze flink trekken!

De prachtige schaatsster is weer volop aan het trainen. Het nieuwe schaatsseizoen zit er nu langzaam maar zeker aan te komen. Suzanne Schulting is met een hete bezigheid bezig om zich voor te breiden. Ze trekt zo hard dat ze er helemaal van begint te zweten.

Suzanne Schulting laat ons genieten van prachtig zijaanzicht

De beeldschone brunette deelt een hete workout via Instagram. Normaal zou je denken: “waar is deze oefening goed voor”? Suzanne Schulting is een schaatsster. De knappe schaatsster is niet elke dag op de schaatsbaan te vinden. Om haar verleidelijke benen sterker te krijgen doet ze dit in de sportschool. Ze gaat in een soort schaatsster houding staan en begint in haar verleidelijk kort sportbroekje stapjes op zij te zetten. In haar enorm korte sportbroekje is het geen straf om hier naar te kijken. Met grote passen blijft ze maar gaan. Ondertussen trekt Suzanne Schulting zich ook helemaal suf aan een touw. De knappe schaatsster heeft een touw om haar heen waar ze zich stevig aan vast klampt. Met deze oefening zorgt ze ervoor dat ze op de schaatsbaan stevig op haar benen staat. In deze houding gaat Suzanne namelijk ook door de bochten heen. Wanneer Suzanne weer gaat schaatsen, mag ze het enorm korte broekje best meenemen!

Samen met Kjeld Nuis is Suzanne Schulting bezig aan hete workout

Afgelopen zomer zagen we Suzanne Schulting op de mooiste plekken wielrennen. Nu het weer buiten steeds kouder en grauwer wordt, kiest de knappe brunette ervoor om lekker binnen te blijven. Waar Suzanne Schulting zich kapot werkt tijdens een workout, komt schaatser Kjeld Nuis even buurten. Hij zag dat de mooie Suzanne zichzelf aan het filmen was. Kjeld Nuis zag zijn kans en wilde natuurlijk ook op het filmpje. Het is hem dan ook gelukt om bij de beeldschone schaatsster in de buurt te komen. Het is meer dan begrijpelijk dat Kjeld Nuis even bij Suzanne in de buurt wilt zijn, want wie wilt dat nou niet?

Mannen opgelet! Suzanne Schulting heeft slecht nieuws

Suzanne Schulting kennen we allemaal van de superstrakke broekjes en verleidelijke topjes. Ze heeft nu alleen één slechte mededeling voor alle mannen in Nederland. Waar ze ons eerst altijd liet genieten met haar ‘korte’ outfitjes, is deze prachtige tijd voorbij. Het is officieel te koud voor Suzanne Schulting in Nederland. Waar de zon nog heerlijk schijnt, blijkt het niet warm genoeg te zijn om een kort broekje of verleidelijk topje aan te trekken. Suzanne Schulting gaat nu door het leven in een wijde broek en trui. De beeldschone schaatsster laat hierdoor enorm weinig van zichzelf zien. Het is dan ook een zwarte dag voor alle mannen. De zomer is officieel voorbij en de winter is in aantocht. Voor je het weet hebben straks alle vrouwen wijde kleding aan. Genieten blijven we zeker, maar de strakke lichamen worden minder zichtbaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...