Video: Suzanne Schulting laat haar fabelachtige lijf zien in piepklein zwemsetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft een nieuwe video op haar Instagram gezet en daar knappen haar volgers echt enorm van op. 

De prachtige brunette Suzanne Schulting heeft een heerlijk filmpje gemaakt

Natuurlijk ziet de prachtige schaatsster er heerlijk uit als ze in een piepklein zwemsetje de oceaan uit komt lopen. Dat ziet er natuurlijk gelijk ontzettend indrukwekkend uit. De knappe schaatsster heeft echt wel haar best gedaan om er een beetje mooi uit te zien. In haar setje is dat ook niet zo heel erg moeilijk. De aantrekkelijke brunette heeft namelijk zo’n goed dat ze er eigenlijk in elk pakje wel geweldig uit ziet. Maar als dat pakje, zoals dit strakke zwemsetje ook nog eens enorm veel van haar prachtige en aantrekkelijke laat zien, dan is het wel gelijk erg mooi om naar te mogen kijken. Gelukkig is Suzanne Schulting de moeilijkste niet en vindt ze het best fijn om mooie foto’s met de buitenwereld te kunnen delen.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting deelt meest foto ooit in piepklein zwembroekje

Met haar knappe betovert Suzanne Schulting al haar fans

Natuurlijk weet de knappe brunette met haar ongelooflijk knappe al haar fans helemaal te betoveren. Dat is een van de vele talenten die ze heeft. Suzanne weet namelijk als geen ander hoe je een prachtige video moet maken. Daarbij hebben al die uren op het ijs en in de sportschool ervoor gezorgd dat de knappe brunette er weer helemaal fantastisch uitziet. Met haar ontzettend aantrekkelijk lijf weet Suzanne haar fans keer op keer tevreden te krijgen. Die krijgen precies te zien wat ze willen, namelijk het verleidelijke van de prachtige schaatsster. En Suzanne vindt het ook helemaal niet erg om aan die wens te blijven voldoen.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting draagt helemaal niks onder haar nauwelijks dichtgeknoopte bloesje

Suzanne Schulting blijft haar volgers verbazen met moois plaatjes

De ontzettend aantrekkelijke schaatsster blijft haar volgers keer op keer weer verbazen met de meest wonderbaarlijke plaatjes van zichzelf. Dat merk je wel als je de knappe schaatsster een beetje volgt op Instagram. Suzanne houdt zich zeker niet in en blijft gewoon lekker doorgaan met het plaatsen van de meest exotische plaatjes. Vaak doet de knappe brunette dat terwijl ze een heerlijk pakje draagt of een mooi setje aan heeft. Op de foto hieronder heeft Suzanne weer een verrukkelijke pakje aangetrokken. Vooral haar heerlijke troeven zijn goed in beeld.
Suzanne Schulting probeert altijd te verleiden

De knappe schaatsster probeert altijd haar volgers te verleiden met de meest spannende kiekjes. En meestal krijgt ze dat ook wel voor elkaar. Met haar ongelooflijk goed gevormd weet Suzanne flink de aandacht te trekken. Dat doet ze door pakjes aan te trekken die haar heerlijke vormen flink benadrukken. Daarmee weet de knappe brunette zichzelf enorm aan t prijzen bij haar volgers. Die vinden het dan ook erg fijn om naar Suzanne te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!