Video: Suzanne Schulting laat haar fabelachtige lijf zien in piepklein zwemsetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft een nieuwe video op haar Instagram gezet en daar knappen haar volgers echt enorm van op. 

De prachtige brunette Suzanne Schulting heeft een heerlijk filmpje gemaakt

Natuurlijk ziet de prachtige schaatsster er heerlijk uit als ze in een piepklein zwemsetje de oceaan uit komt lopen. Dat ziet er natuurlijk gelijk ontzettend indrukwekkend uit. De knappe schaatsster heeft echt wel haar best gedaan om er een beetje mooi uit te zien. In haar setje is dat ook niet zo heel erg moeilijk. De aantrekkelijke brunette heeft namelijk zo’n goed lichaam dat ze er eigenlijk in elk pakje wel geweldig uit ziet. Maar als dat pakje, zoals dit strakke zwemsetje ook nog eens enorm veel van haar prachtige en aantrekkelijke lichaam laat zien, dan is het wel gelijk erg mooi om naar te mogen kijken. Gelukkig is Suzanne Schulting de moeilijkste niet en vindt ze het best fijn om mooie foto’s met de buitenwereld te kunnen delen.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting deelt meest pikante foto ooit in piepklein zwembroekje

Met haar knappe lichaam betovert Suzanne Schulting al haar fans

Natuurlijk weet de knappe brunette met haar ongelooflijk knappe lichaam al haar fans helemaal te betoveren. Dat is een van de vele talenten die ze heeft. Suzanne weet namelijk als geen ander hoe je een prachtige video moet maken. Daarbij hebben al die uren op het ijs en in de sportschool ervoor gezorgd dat de knappe brunette er weer helemaal fantastisch uitziet. Met haar ontzettend aantrekkelijk lijf weet Suzanne haar fans keer op keer tevreden te krijgen. Die krijgen precies te zien wat ze willen, namelijk het verleidelijke lichaam van de prachtige schaatsster. En Suzanne vindt het ook helemaal niet erg om aan die wens te blijven voldoen.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting draagt helemaal niks onder haar nauwelijks dichtgeknoopte bloesje

Suzanne Schulting blijft haar volgers verbazen met moois plaatjes

De ontzettend aantrekkelijke schaatsster blijft haar volgers keer op keer weer verbazen met de meest wonderbaarlijke plaatjes van zichzelf. Dat merk je wel als je de knappe schaatsster een beetje volgt op Instagram. Suzanne houdt zich zeker niet in en blijft gewoon lekker doorgaan met het plaatsen van de meest exotische plaatjes. Vaak doet de knappe brunette dat terwijl ze een heerlijk pakje draagt of een mooi setje aan heeft. Op de foto hieronder heeft Suzanne weer een verrukkelijke pakje aangetrokken. Vooral haar heerlijke troeven zijn goed in beeld.

Suzanne Schulting probeert altijd te verleiden

De knappe schaatsster probeert altijd haar volgers te verleiden met de meest spannende kiekjes. En meestal krijgt ze dat ook wel voor elkaar. Met haar ongelooflijk goed gevormd lichaam weet Suzanne flink de aandacht te trekken. Dat doet ze door pakjes aan te trekken die haar heerlijke vormen flink benadrukken. Daarmee weet de knappe brunette zichzelf enorm aan t prijzen bij haar volgers. Die vinden het dan ook erg fijn om naar Suzanne te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?