Video: Suzanne Schulting kleedt zich om in bloedheet voetbalstadion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting’s succes seizoen is niet genoeg geprezen, zo denken ze in Heerenveen. Wederom wordt de snelle schaatser geprezen. Ze wordt er een beetje zweterig van en wisselt snel naar een schoon shirt.

Suzanne Schulting was aanwezig in het stadion van SC Heerenveen om niet enkel de wedstrijd te bekijken, maar ook om gehuldigd te worden. Haar succesvolle shorttrack-seizoen zijn ze nog niet vergeten in het hoge noorden. Waar naast voetbal ook schaatsen erg wordt gewaardeerd. Voor de Friezen is dit voetbalseizoen niet erg succesvol. Maar het schaatsseizoen is dat wel degelijk, door Suzanne’s Olympisch avontuur. Ze mag daarom nu een ereronde in het stadion gaan lopen. Vlak voor haar rondje realiseert ze zich dat ze het verkeerde shirt aan heeft. Ze wisselt snel over naar het thuistenue van SC Heerenveen langs de zijlijn. Maar vergeet ze niet iets?

Suzanne Schulting met haast

Zelfs als het schaatsseizoen voorbij is staan de benen van Suzanne in vuur en vlam. Het is natuurlijk ook wel een beetje warm in het stadion. Suzanne wil zo gauw mogelijk weer rustig zitten en loopt een erg snel rondje. Vooraf heeft ze zich alleen niet gerealiseerd dat ze nog even een SC Heerenveen shirt aan moet doen. Even snel wisselt de schaamteloze Suzanne voor het oog van vele Friese voetbalsupporters van shirt. Ze vergeet zelfs in alle haast haar oude shirt uit te doen. Op een extra hete dag gaat er gewoon een Heerenveen-shirtje overheen bij Suzanne. Je moet wel wat over hebben voor je glorie uiteraard.

Succesverhaal heeft zware periode

Het is momenteel erg rustig in het leven van Suzanne. De ijskoningin heeft al een vakantie in de zon overleefd, om daarna thuis te komen in een erg heet land. Na de koude periodes in verschillende stadia in China en Canada is dat wel even wennen. Maar Suzanne laat zich niet kennen. Ze vindt zelfs andere uitdagingen. Zoals twee T-shirts in plaats van één, terwijl het bijna 30 graden is. Wat haar op de been houdt lijkt haar overwinningsnummer: de zomerse hit ‘Suzanne’ van VOF de Kunst. En daarnaast nog heel wat gejuich van haar fans uit Heerenveen.

Schaatser heeft het heet genoeg

Heet genoeg heeft ze het dus zeker, en dan komt ook nog haar nummer op en begint iedereen in het stadion van de Friezen te juichen. De hitte stijgt nog net niet naar haar hoofd. Eenmaal gemotiveerd door het nummer juicht ze zelfs met de voetbalsupporters mee. Deels voor haarzelf en natuurlijk ook voor SC Heerenveen. Dat laatste heeft helaas niet helemaal goed uitgepakt ondanks haar pogingen om het publiek enthousiast te maken.

Suzanne klaar met voetbaloutfit?

SC Heerenveen verloor de wedstrijd van Ajax. En niet zo’n klein beetje ook. Ajax verliet Friesland met een 5-0 overwinning en een landstitel. Voor de fans van Fries’ voetbal was het een zwaar weekend. En voor Suzanne ook wel een beetje, totdat ze weer haar tweede laag uit mocht doen tenminste. Waarschijnlijk is dit ook niet helemaal haar setting. Maar trainingen in een ijskoude ijshal staan vast alweer gepland in haar drukke schema. Gelukkig maar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...