Video: Stoute Dionne Stax spuit muur helemaal onder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Openbare muren onder kladderen met graffiti mag natuurlijk normaal gesproken helemaal niet, maar Dionne trekt haar stoute schoenen aan en gaat grandioos los met spuitbus! 

Dionne Stax werkt mee aan De Nieuwe Vermeer

Als creatievelingen en professionele kunstenaars uit heel Nederland de werken van Johannes Vermeer tot leven brengen, daar kan Dionne Stax natuurlijk niet achterblijven! Ze geeft haar eigen invulling aan het beroemde Meisje met de parel! Het eind resultaat mag er zeker wezen, want het ziet er prachtig uit! Wil je alle werken uit de eerste aflevering van De Nieuwe Vermeer nog eens rustig bekijken? Op kamer.denieuwevermeer.nl. zullen alle afleveringen online worden gezet. Op de website wordt je helemaal rond geleidt door de kamers van Vermeer, en legt Dionne Tax aan de hand van ingesproken videoboodschappen je de weg wijs. Dus ga gerust naar de website, want het is absoluut de moeite waard!

Lees ook: Foto: Dionne Stax laat haar parels zien tijdens nieuw programma

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_)

Dionne Stax maakt gehakt van Antoinette Hertsenberg

Dionne Stax staat nu met haar amusementsprogramma Van Onschatbare Waarde op de oude plek van Radar. Ze wist gelijktijdig op NPO 1 twee keer zoveel kijkers te boeien, namelijk 1,7 miljoen. En dat terwijl Antoinette nog wel dacht dat Dionne niet zo’n sterke concurrent zou zijn en zíj misschien wel zou winnen ondanks die degradatie. Volgens kijkcijferprofessor Tina Nijkamp zal Antoinette geïrriteerd zijn als ze naar de kijkcijfers kijkt in de jonge doelgroep. “Want daarom moesten ze weg van NPO 1: te oud. Maar het verschil tussen Dionne’s programma en Radar blijkt helemaal niet groot. Van Onschatbare Waarde scoort namelijk oud: 11,6 procent. Radar zit daar met de helft kijkers maar iets onder: 8,6.” Omroep MAX-baas Jan Slagter, de werkgever van Dionne, geniet ervan: “Mevrouw Antoinette Hertsenberg deed onlangs een beetje minachtend over het programma Van Onschatbare Waarde, ze kenden het zelfs niet. Misschien nu wel ;).”

Lees ook: Foto: Dionne Stax laat zich van dichtbij besnuffelen door nieuwsgierige blondine

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

De liefdesrelatie Dionne Stax en Steven Jansen

De beeldschone Dionne Stax heeft nu al een tijdje een relatie met Steven Jansen. De 36-jarige Stax en de 28-jarige Jansen zagen elkaar voor het eerst te zien in het AVROTROS-programma De 3 sterren camping van Nick & Simon en Kees Tol. Ondanks het leeftijdsverschil van 8 jaar, voelde het koppel zich tot elkaar aangetrokken en hebben na programma contact gehouden. Steven Jansen vormt sinds 2010 samen met Lucas de Wert het dj-duo Lucas & Steve. De artiesten draaien over de hele wereld en hebben een radioprogramma op Radio 538.

Steven heeft een tijdje geleden een woning gekocht waar ze ruim met z’n tweetjes kunnen wonen. De ligging is prachtig en ook van binnen is er aan alles gedacht. De woning bevindt zich in Fokkeboom: een schiereiland in Almere. De prachtige locatie zorgt ervoor dat ze een mooi uitzicht zullen hebben over het water. Dat niet alleen: het is ook gemakkelijk om met een boot achter het huis aan te meren. Zo kan het koppel er gemakkelijk samen op uit trekken. Eén blik binnen in de woning leert ons dat ze echter net zo graag lekker thuis blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...