Foto: Dionne Stax laat haar parels zien tijdens nieuw programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax laat in een nieuw programma iets heel anders van zichzelf zien. Waar de voormalig nieuwslezeres eerst eentonig op televisie een script volgde, gaat ze nu een hele andere kant op. Haar parels glinsteren in een nieuw programma.

Met grote ogen kijken naar parels

Dionne Stax is natuurlijk altijd leuk om naar te kijken, maar deze keer is ze op televisie niet in haar gewone vorm. Ze werd voor een nieuw programma op een creatieve manier afgebeeld. De presentatrice werd namelijk afgebeeld op doek in een bijzondere outfit, daarbij vielen haar parels erg op. Niet haar figuurlijke parels, maar letterlijke parels! ze liet zich schilderen als het ‘meisje met de parel’ van Johannes Vermeer voor nieuw programma De Nieuwe Vermeer. Ze plaatste een foto van het schilderij in haar story op Instagram.

Dionne niet van de buis te slaan

De oplettende kijker ziet dat Dionne bij het schilderij zondag heeft geschreven. Dit komt omdat het een onderdeel was van een twee luik. De volgende story van Stax was een foto over haar maandagavond activiteiten. Want ze is elke maandag ook te zien tijdens dna gezocht. Dat vond ze zelf ook opmerkelijk genoeg om even te benadrukken: op zondag én maandagavond kan je van haar genieten op tv. Twee hele verschillende programma’s en ook iets totaal anders dan nieuwslezeres. Haar achtergrond als journaliste geeft het idee dat ze een brede interesse heeft en wellicht is dat de reden dat ze zulke uiteenlopende onderwerpen leuk vindt.

Haar programma van de zondagavond, De Nieuwe Vermeer, gaat over kunstenaars die hun versies van een replica van kunstwerken van Vermeer laten zien. Een vak jury kiest dan uit welke de geest van Vermeer het beste laat zien. Bij bekende werken is dat te doen, maar bij werken die zijn verdwenen is dat een stuk lastiger. Zonder duidelijk voorbeeld komt het echt aan op de creativiteit van de kandidaten. Maar Dionne helpt door kennis over Vermeer te delen op geschiedenis en kunstgebied, want de dame weet veel van veel verschillende onderwerpen. Zo heeft ze ook Droomhuis Gezocht en Van Onschatbare Waarde gepresenteerd, een huizenjacht en een antiek programma liggen ook ver uit elkaar. De laatste van die twee komt binnenkort ook weer op televisie. Om nieuwe seizoen te promoten was Dionne te gast bij Arjen Lubach. Nóg meer haar stem aanhoren dus.

Bezigheden Dionne

De dame is dus druk aan het werk met televisie programma’s. Echter zit er blijkbaar nog meer tijd in een dag want de dame plaatst op Instagram nog wat andere activiteiten. Zo is te zien dat ze voor een ander programma van Omroep Max aan het reizen is en dat ze ook nog tijd heeft om te sporten. Ook zijn er online wat foto’s te zien dat ze met haar familie bezig is. Feestelijke avonden met haar partner en leuke dagjes met kinderen uit haar familie komen soms voorbij. Ook plaatste ze onlangs een foto dat ze uit eten was met haar ouders. De work-life balance is dus zeker aanwezig, ze heeft namelijk naast dit alles ook nog tijd om met haar vriendinnen te zijn. Daarnaast lijkt het ook nog alsof ze haar werk erg leuk vindt, dat helpt natuurlijk enorm tegen stress klachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...